برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم ؟(آموزش جامع)

در حال حاضر افراد زیادی هستند که به دنبال شروع ترید و فعالیت در بازارهای مالی هستند. اگر دنبال جواب سوال ” برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم ” هستید در این مقاله آموزش ترید قصد داریم قدم به قدم هر چیزی که برای شروع ترید نیاز دارید را کامل به شما آموزش بدهیم.

 

برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم ؟ برای تریدر شدن باید قدم به قدم مراحلی که در ادامه به شما آموزش می‌دهیم را انجام بدهید تا به یک تریدر حرفه‌ای تبدیل شوید.

با توجه به وضع اقتصادی و درآمد پایین اغلب کسب و کارها بیشتر افراد به سمت یادگیری بازارهای مالی مثل فارکس و ارزهای دیجیتال روی آورند.

 

اما بیشتر افراد نمی‌دانند که برای فعالیت در بازارهای مالی باید از کجا شروع کنند. در این مقاله به صورت کامل درباره این موضوع با شما صحبت کردیم.

هر آن چیزی که نیاز دارید در این مقاله به شما آموزش داده شده است. البته برای اینکه دچار ضررهای سنگینی نشوید در ادامه یک سری نکات کلیدی و مهم به شما گفتیم که باید رعایت کنید تا سرمایه‌تان را یک شبه از دست نره.

برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم ؟

برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم : در این مقاله کامل به شما گفتیم که برای شروع ترین باید از کجا شروع کنید. در ادامه همراه من باشید

بحث بازارهای مالی در بین بیشتر افرادی که قصد کسب درآمد دلاری هستند بسیار داغ است. احتمالاً اولین چیزی که برای یادگیری بازارهای مالی به ذهنتان می‌رسد و در گوگل جستجو می‌کنید عبارت‌هایی مثل ” برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم “، چگونه تریدر شویم و… است.

البته برای دوستانی که قصد فعالیت در بازارهای مالی را دارند جواب به این سوالات چندان کوتاه نیست. من تصمیم گرفتم در این مقاله از سایت آکادمی سبز مسیر آموزش صفر تا صد تریدر شدن را برای شما قرار بدهم.

 

در ادامه سعی می‌کنیم در این مطلب هر آن چیزی که شما نیاز دارید تا به یک تریدرحرفه ای تبدیل شوید را به شما آموزش بدهیم.

برای تریدر شدن باید از منابع معتبر آموزشی مثل دوره‌های آموزشی، کتاب‌های آموزشی، کلاس‌های آنلاین و… استفاده کنید.

 

برای دوستانی هم که خیلی جدی قصد فعالیت در بازارهای مالی را دارند یک پکیج ترید قرار دادیم که در این پکیج با ۱۰ استراتژی برتر فارکس و ارزهای دیجیتال به صورت کاملاً عملی آشنا می‌شوید.

اما در کنار یادگیری دوره‌های آموزشی باید مسیر تریدر شدن را یاد بگیرید. در ادامه همراه من باشید تا قدم به قدم شما را با مسیر تریدر شدن آشنا کنم.

مراحل شروع تریدر شدن در بازارهای مالی

در این بخش قدم به قدم مراحل شروع ترید را به شما گفتیم. در این بخش تقریبا جواب سوال " برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم " را میگیرید

در این بخش از صفر تا صد جواب سوال ” برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم ” را میگیرید.

به اصلی ترین و مهمترین قسمت این مقاله رسیدید، همراه من باشید.

 

1- انتخاب بازار مناسب

برای شروع و فعالیت در بازارهای مالی حتماً باید یک بازار مناسب انتخاب کنید.

برای دوستانی که کمتر می‌خواهند ریسک کنند بازار ارزهای دیجیتال را پیشنهاد می کنیم. با توجه به اینکه بازار فارکس نوسانات بسیار زیادی دارد و نسبت به اخبار اقتصادی بسیار حساس است و موقع خبر نوسانات بسیار زیاد قیمتی در بازارایجاد می‌شود بازار فارکس را پیشنهاد نمی‌کنیم.

اگر هم می‌خواهید در بازار فارکس فعالیت کنید به هیچ وجه در تایم اخبار و روی جفت ارزها و ارزهای نوسانی ترید نکنید. بعد از اینکه حرفه‌ای شدید و تجربه‌تان زیاد شد می‌توانید به خوبی در بازار فارکس ترید کنید.

2- یادگیری کامل تحلیل تکنیکال

یکی از مهمترین مهارت‌هایی که برای تریدر شدن باید یاد بگیرید مهارت تحلیل تکنیکال است. تحلیل تکنیکال (Technical Analysis) علمی است که با استفاده از آن با توجه به رفتار نموداری در گذشته آینده قیمتی بازار را مورد بررسی و تحلیل قرار می‌دهید.

در واقع در تحلیل تکنیکال شما با استفاده از اطلاعاتی که در گذشته چارت به دست می‌آورید قیمت در آینده را تحلیل می‌کنید. در تحلیل تکنیکال شما با استفاده از دیتا، الگوهای تکنیکال، نواحی مهم قیمتی، روند قیمتی یک ارز ، جفت ارز یا سهام های شرکت های خاص را تحلیل می کنید.

 

نواحی مهم مثل نواحی حمایت و مقاومت، عرضه و تقاضا، بیس ها و… بسیار مهم است.

در تحلیل تکنیکال یک سری الگوهای قیمتی مثل الگوی مثلث ، الگوی سر و شانه و… تشکیل میشوند که با گرفتن تاییدیه میتوانید معامله تان را باز کنید.

در تحلیل تکنیکال میتوانید از یکسری اندیکاتور های کمکی برای تعیین روند استفاده کنید.

3- یادگیری سبک معاملاتی مناسب

در بازارهای مالی باید یک سبک معاملاتی خوب یاد بگیرید. با توجه به هدفی که دارید باید یک سبک مطمئن و معتبر یاد بگیرید و با استفاده از آن ترید کنید.

سبک‌های زیادی مثل  پرایس اکشن(price action)، امواج الیوت، اسمارت مانی(smart money)، عرضه و تقاضا و… وجود دارد.  با توجه به سبک معاملاتی که یاد میگیرید باید ترید کنید.

اگر هیچ اطلاعاتی از انتخاب سبک معاملاتی ندارید، سبک معاملاتی پرایس اکشن را به شما توصیه می‌کنیم.

سبک پرایس اکشن کلاسیک یکی از مهم‌ترین و قدرتمندترین روش‌های  تحلیل بازار است.  در این سبک معاملاتی شما با توجه به تغییرات قیمت ترید می کنید.

4- یادگیری کامل الگوهای کلاسیک و کندلی

یادگیری الگوهای ترید به شما کمک می‌کند در نواحی مهم چارت قیمتی معاملات خوبی باز کنید.

الگوهای پرایس اکشن شامل الگوهای کلاسیک و الگوهای کندلی می‌شود. یادگیری الگوهای کلاسیک و الگوهای کندلی در نواحی مهم برای تغییر روند و گرفتن تاییدیه بسیار مهم است.

الگوهای ترید به دو دسته الگوهای ادامه دهنده و الگوهای برگشتی تقسیم می‌شود.

 

الگوهای ادامه دهنده الگوهایی هستند که در یک روند نزولی و صعودی تشکیل می‌شود و به شما نشان می‌دهد که روند ادامه دارد.

الگوهای بازگشتی الگوهایی هستند که قبل از تغییر روند تشکیل می‌شوند و یکی از نشانه‌های تغییر روند است.

برای شناخت کاملی نسبت به مهم‌ترین و اصلی‌ترین الگوهای معاملاتی داشته باشید. برای یادگیری کامل الگوهای ترید می‌توانید از دفترچه الگوهای تکنیکال استفاده کنید.

5- تمرین کردن در حساب دمو

بعد از اینکه آموزش دیدید و یک سبک معاملاتی را یاد گرفتید حالا باید در حساب دمو تمرین کنید. یک حساب دمو 100 دلاری و یا 1000 دلاری بسازید و به مدت یک ماه تمام اصولی را که یاد گرفتید را در حساب تان اجرا کنید.

اگر توانستید یک ماه موجودی حساب دمو تان را افزایش بدهید آن وقت می‌توانید حساب واقعی‌تان را با سرمایه کمی شارژ کنید.

6- استراتژی معاملاتی مناسب برای ترید

در بازارهای مالی باید استراتژی معاملاتی مناسبی داشته باشید. استراتژی معاملاتی شامل قوانینی است که شما با استفاده از آن‌ها معاملاتتان را باز می‌کنید.

برای رسیدن به استراتژی معاملاتی دو راه دارید:

1- یک سبک معاملاتی مثل سبک پرایس اکشن، اسمارت مانی یا … را به خوبی یاد بگیرید و بعد از تمرین زیاد استراتژی معاملاتی شخصیتان را می‌توانید طراحی کنید و با استفاده از آن ترید کنید. این روش ممکن است بسیار زمان بر باشد.

 

2- از استراتژی‌های معاملاتی دیگران استفاده کنید، وانید دوره‌هایی را ببینید که در آنها استراتژی‌های معاملاتی به شما آموزش داده شده است. با یک سرچ ساده می‌توانید دوره‌های زیادی را در اینستاگرام و اینترنت پیدا کنید.

 

برای دوستانی که می‌خواهند به صورت مستقیم استراتژی‌های معاملاتی را یاد بگیرند دوره شاه کلید ترید را پیشنهاد می‌کنیم. در این دوره به صورت کامل از صفر تا صد با ۱۰ استراتژی معاملاتی آشنا می‌شوید که در تمام جفت ارزها، ارزهای اصلی، نفت، طلا ، نقره و ارزهای دیجیتال و حتی بورس ایرانی میتوانید از این استراتژی ها استقاده کنید.

7- شارژ حساب با سرمایه بسیار کم

بعد از اینکه استراتژی معاملاتی را تمرین کردید و در حساب دمو بک تست گرفتید حالا نوبت به فعالیت در حساب واقعی است.

برای فعالیت در حساب واقعیتان باید با سرمایه بسیار کمی شروع کنید. برای شروع در بازار فارکس و ارزهای دیجیتال پیشنهاد می‌کنیم حسابتان را ۱۰۰ دلار شارژ کنید و با همان ۱۰۰ دلار معاملاتتان را باز کنید.

به این نکته توجه کنید زمانی شما باید حساب اصلی‌تان را شارژ کنید که توانسته باشید حساب دمویتان را رشد بدهید.

اگر توانستید موجودی حساب دمویتان را افزایش بدهید آنگاه می‌توانید حساب اصلی‌تان را شارژ کنید.

نکات مهم برای شروع مسیر تریدر شدن

نکات مهم و بسیار کلیدی شروع ترید، در ادامه همراه من باشید تا شما را با این نکات کلیدی و مهم ترین آشنا کنیم

در این بخش نکات کلیدی و مهم بازارهای مالی را به شما گفتیم که باید رعایت کنید. البته در قسمت بعدی به صورت کامل نکات مدیریت سرمایه را به شما آموزش دادیم.

 

1- اگر تازه اول راه هستید حتماً از یک منبع آموزشی خوب برای آموزش دیدن استفاده کنید. دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی زیادی وجود دارد که یک سبک معاملاتی مناسب یا استراتژی شخصی مناسبی به شما آوزش می‌دهند. برای شروع بهتر است از منابع آموزشی مطمئن استفاده کنید.

برای دوستانی که قصد یادگیری بهترین منبع آموزشی هستند و می‌خواهند بازارهای مالی را شروع کنند دوره شاه کلید ترید را پیشنهاد می‌کنیم.

در دوره شاه کلید ترید به صورت کاملاً عملی و قدم به قدم از 0 تا 100 با 10 استراتژی معاملاتی معتبر اشنا میشوید.

با استفاده از این استراتژی های معاملاتی میتوانید در تمام بازارهای مالی امثل فارکس، ارزهای دیجیتال و حتی بورس ایران هم فعالیت کنید.

 

 

2- به هیچ وجه دارایی اصلیتان را نفروشید و پولش را وارد بازارهای مالی کنید. شما باید با یک سرمایه کم شروع کنید و با توجه به نکات مدیریت سرمایه سرمایهتان را مدیریت و کنترل کنید.

 

3- هر روز زمانی را برای آموزش دیدن و تمرین کردن بگذارید. همین ۱۰ استراتژی که در دوره شاه کلید ترید به شما آموزش دادیم را ببینید و تمرین کنید به هیچ دوره آموزشی دیگر نیاز ندارید.

 

4- حتماً الگوهای ترید مثل الگوهای تکنیکال و الگوهای کندلی را یاد بگیرید. در کنار استراتژی‌ها حتماً الگوهای معاملاتی را یاد بگیرید با استفاده از این الگوها می‌توانید در نواحی قیمتی مناسب ترید کنید.

 

5- اگر در بازارهای مالی می‌خواهید کمتر ریسک کنید پیشنهاد می‌کنیم در ابتدا بازار ارزهای دیجیتال را انتخاب کنید.

بازار فارکس و ارزهای دیجیتال دو بازار کاملاً متفاوت در بازارهای مالی است. بازار فارکس با توجه به اینکه نوسانات بسیار زیادی دارد و روی اخبار اقتصادی بسیار حساس است بازار فارکس را برای شروع پیشنهاد نمی‌کنیم.

 

 

 

نکات مهم مدیریت سرمایه برای شروع مسیر تریدری

اصلی ترید و مهمترین نکات مدیریت سرمایه را در این بخش به شما آموزش دادیم. در ادامه این مقاله همراه من باشید

یکی از مهمترین وظایفی که دارید و باید به خوبی رعایت کنید بحث مدیریت سرمایه است. مدیریت سرمایه یعنی اینکه بتوانید سرمایه‌ای که در بازار دارید را به خوبی کنترل کنید.

بزرگترین دلایلی که خیلی از افراد در بازارهای مالی سرمایه‌شان را از دست می‌دهند این است که اصول مدیریت سرمایه را نمی‌دانند و بدون هیچ اطلاعاتی شروع به ترید کردن می کنند.

در ادامه صفر تا صد اصول مدیریت سرمایه را به شما آموزش دادیم. تمام نکاتی که به شما می‌گوییم را باید رعایت کنید تا بهترین نتایج در بازارهای مالی را بگیرید.

اصول و قوانین مدیریت سرمایه عبارت است از:

1- شما باید با توجه به میزان سرمایه‌ای که وارد بازارهای مالی کردید معاملات تان را باز کنید. به عنوان مثال اگر برای شروع کار 100 دلار وارد بازار فارکس کردید باید از حجم معاملاتی مناسب استفاده کنید. با 100 دلار سرمایه اولیه نباید بیشتر از یک معامله و ترید باز کنید.

 

2- دنبال فرصت و موقعیت مناسب باشید، در بازارهای مالی به هیچ عنوان نباید عجله کنید. باید با توجه به استراتژی های معاملاتی که یاد میگیرید منتظر موقعیت مناسب باشید. تا زمانی که یک موقعیت خرید یا فروش ایجاد نشد معامله تان را باز نکنید.

 

3- بیش از حد معامله باز نکنید، همانطور که گفتیم شما باید با توجه به سرمایه‌ای که دارید معاملاتتان را مدیریت کنید. اگر سرمایه‌تان کم است به هیچ وجه نباید معاملاتی زیادی باز کنید. اگر سرمایه تان کم است بعد از اینکه معاملات تان بسته شد معامله جدیدی باز کنید.

 

4- برای معاملات تان حد سود و حد ضرر مشخص کنید، مشخص کردن حد سود و حد ضرر یکی از بخش‌های جدا نشدن مدیریت سرمایه است. در صورتی که فرد تریدر یا معامله‌گر در معاملاتش از حد ضرر استفاده نکند امکان از دست رفتن سرمایه‌اش وجود دارد. برای همین برای هر معامله‌ای که باز می‌کنید باید حد سود و حد ضرر مشخصی تعیین کنید.

 

5- احساسات تان را کنترل کنید، باید بتوانید احساساتتان را کامل کنترل کنید. اگر در معامله‌ای ضرر کردید نباید دنبال جبران ضرر باشید. بهتر است بعد از اینکه حس و حالتان خوب شد معاملاتتان را باز کنید.

 

6- استفاده از اهرم و لوریج مناسب، در بازار ارز دیجیتال و بازار فارکس می‌توانید از لوریج و اهرم برای معاملاتتان استفاده کنید. در بازار ارزهای دیجیتال اگر تازه کار هستید به هیچ وجه بیشتر از لوریج 3 تا 5 استفاده نکنید. در بازار فارکس هم به ازای هر 100 دلار نباید از اهرم 0.01 لات استفاده کنید.

 

این نکاتی که به شما گفتیم نکات بسیار کلیدی و مهم مدیریت سرمایه در بازار فارکس و ارزهای دیجیتال است. اگر این نکات را به خوبی رعایت کنید دچار ضرر های سنگینی نمیشوید.

جمع بندی

یکی از پرتکرارترین سوالات برای فعالیت در بازارهای مالی این است که ” برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم “. در این مقاله به صورت کامل و قدم به قدم جواب این سوال را به شما دادیم.

برای کسانی که می‌خواهند در بازارهای مالی فعالیت کنند ولی نمی‌دانند از کجا باید شروع کنند و چه چیزهایی را باید یاد بگیرند، این مقاله یک مقاله آموزشی کامل و جامع است.

 

برای اینکه بتوانید به یک تریدر تبدیل شوید باید شروع به یادگیری بهترین سبک‌ معاملاتی مثل ثبک پرایس اکشن کلاسیک کنید. یکی از بهترین سبک‌های ترید سبک پرایس اکشن است.

در سبک پرایس اکشن شما با استفاده از تغییرات قیمتی در نواحی مهم چارت و با کمک یک سری الگوهای ترید معاملاتتان را باز می‌کنید.

 

در کنار استفاده از یک سبک معاملاتی خوب حتماً باید زمان کافی را برای تمرین کردن بگذارید. بدون تمرین کردن به هیچ نتیجه‌ای نخواهید رسید.

در بازارهای مالی به دنبال این نباشید که یک شبه به تمام اهداف و خواسته‌هایی که دارید می‌رسید. اگر خیلی خوب آموزش ببینید و تمرین کنید معمولاً یک سال طول می‌کشد تا به یک تریدر سودده تبدیل شوید.

 

پس دنبال این نباشید که با یک دوره آموزشی در کمتر از یک ماه به یک تریدر حرفه‌ای تبدیل شوید!

در این مقاله برای دوستانی که دنبال جواب سوال ” برای تریدر شدن از کجا شروع کنیم ” صفر تا صد مسیر را آموزش دادیم.

اگر هنوز این مقاله را نخواندید، یک بار کامل این مقاله را بخوانید و هر سوالی دارید در انتهای این مقاله بپرسید تا جواب سوالتان را بدهم.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *