کسب و کار اینترنتی بدون سرمایه با درآمد عالی (100%تضمینی)

تا الان مقالات زیادی در مورد کسب و کار اینترنتی در سایت آکادمی سبز منتشر شده است. ولی با این حال خیلی از افراد سوالات زیادی در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی و کسب درآمد اینترنتی از من میپرسند.این که چطور یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟ چطور یک ایده پولساز و مناسب انتخاب کنیم؟ چطور کسب و کار اینترنتی مان را به درآمد زایی برسانیم؟ و سوالات زیادی در این مورد.

در این مقاله آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی قصد دارم شما را با راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر تا صد آشنا کنم. اگر می خواهید یک کسب و کار اینترنتی پول سازی راه اندازی کنید و یا این که کسب و کار اینترنتی دارید و می خواهید آن را به درآمد بالایی برسانید پیشنهاد می کنم این مقاله را حتما مطالعه کنید. این مقاله یکی از کاملترین و جامع ترین مقاله ها در زمینه راه اندازی کسب و کار اینترنتی می باشد.

تمام مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی را از صفر تا صد و به صورت کاملاً جامع و عملی به شما آموزش داده ایم. پس این مقاله ارزشمند را از دست ندهید.

 

در این مقاله به صورت کامل و کاربردی به شما آموزش می دهم که چطور یک کسب و کار اینترنتی پولساز را از از صفر تا صد در خانه و منزلتان را راه اندازی کنید.خیلی از افراد فکر می کنند راه اندازی کسب و کار اینترنتی بسیار سخت و مشکل است و یا اینکه راه اندازی کسب و کار اینترنتی در ایران بسیار سخت و دشوار است که به صورت کامل در این مقاله شما را با این موارد آشنا خواهم کرد.

امیدوارم دوستانی که هنوز نمی دانند که چگونه باید یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنند با خواندن این مقاله بتوانم تمام سوالات مبهم آنها را پاسخ بدهم و هر چه زودتر کسب و کار اینترنتی شان را خودشان راه اندازی کنند.

 

برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی چقدر سرمایه لازم است؟

{film}

در فیلم بالا به صورت کامل به شما گفتیم برای اینکه یک کسب و کار اینترنتی پولساز راه اندازی کنید و آن را به درآمدزایی برسانید چقدر سرمایه نیاز دارید. پیشنهاد می کنم اگر می خواهید بدانید برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی چقدر سرمایه لازم دارید فیلم بالا را ببینیدد.

کسب و کار اینترنتی چیست؟؟

 

کسب و کار اینترنتی چیست؟

 

هنوز خیلی از افراد نمی دانند کسب و کار اینترنتی چیست؟ بهتر است قبل از این که وارد مباحث اصلی راه اندازی کسب و کار اینترنتی شویم به شما کامل بگویم که دقیقا کسب و کار اینترنتی یا کار آنلاین چیه؟

به طور کلی به هر کسب و کاری که در فضای اینترنت راه اندازی شود و تمام درآمد زایی آن از اینترنت باشد را کسب و کار اینترنتی میگویند. کسب و کار اینترنتی مدل های مختلفی دارد که در ادامه شما را به صورت کامل با مدل های کسب و کار اینترنتی آشنا می کنیم.

ولی به هر روشی که از طریق اینترنت کسب درآمد میکنید کسب و کار اینترنتی گفته نمی‌شود. کسب و کار اینترنتی به کسب و کاری گفته می شود که صاحب اصلی آن خودتان هستید و از طریق آن به درآمد پایدار خواهید رسید.

در مورد راه اندازی کسب و کار اینترنتی خیلی از افراد فکر میکنند که قرار است برای کسی کار کنند و از این روش از طریق اینترنت درآمدزایی داشته باشند ولی اصلاً اینطور نیست و در کسب و کاری که راه اندازی میکنید صاحب اصلی آن خودتان هستید و اصلا قرار نیست برای کسی کار کنید.

انواع مدل های پولساز کسب و کار اینترنتی

 

فروش آموزش و محتوا

همانطور که قبلاً گفتیم کسب و کار اینترنتی دارای مدلهای مختلفی است که در ادامه شما را به صورت کامل با مهمترین و پولساز ترین مدل های کسب و کار اینترنتی آشنا می کنیم.
کسب و کار اینترنتی به سه مدل 1- فروش کالا  2- فروش آموزش و محتوا  ۳- فروش خدمات تقسیم بندی می شود.

 

۱– فروش آموزش و محتوا

 

یکی از پولساز ترین و پردرآمد ترین مدل های کسب درآمد اینترنتی که هدف اصلی ما هم استفاده از این مدل است تولید محتوا و فروش آموزش است. این مدل کسب و کار اینترنتی یک مدل ۱۰۰ درصد تضمینی و تست شده است که اگر این مدل را راه‌اندازی کنید می توانید به درآمدهای بسیار زیادی در ماه برسید. در این مدل شما با تولید محتوا و طراحی و ساخت دوره های آموزشی در زمینه ای که علاقه و تخصص دارید آن را به پول تبدیل می کنید. در این مدل شما محتوایی که تولید میکنید را میتوانید به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم به پول تبدیل کنید.

به صورت مستقیم یعنی یک وب سایت مثل سایت آکادمی سبز راه اندازی میکنید و شروع به تولید محصولات آموزشی و دانلودی میکنید یا مثل وب سایت های فروش فایل که یک سری فایل های آموزشی، قالب های وردپرس، افزونه وردپرس بفروشید.

 

غیر مستقیم یعنی یک وب سایت راه اندازی می کنید از طریق محتوایی که داخل سایتتان قرار می دهید ترافیک زیادی را جذب می کنید و از طریق این ترافیک کسب درآمد میکنید. دقیقا مثل سایت زومیت که با تولید محتوا و جذب ترافیک زیاد در روز از طریق تبلیغات برای دیگر سایت ها و شرکت ها درآمد بسیار بالایی را کسب می کند.

البته هدف اصلی ما از تولید این مقاله این است که به شما یاد بدهیم چطور یک کسب و کار اینترنتی آموزش محور را اندازی کنید. چون کسب و کار اینترنتی آموزش محور یکی از پولساز ترین مدل هایی است که با کمترین سرمایه ممکن می توانید راه اندازی کنید. چون برای راه اندازی این مدل کسب و کار اینترنتی به هیچ هزینه سنگینی مثل طراحی سایت نیاز ندارید.

 

۲– فروش خدمات

در این مدل کسب و کار اینترنتی هم خدماتی را به‌صورت واسط و مستقیم به کاربران و مشتریان تان ارائه می دهید. مثل خدمات فروش هاست و دامین که هم خود این شرکت ها سرور برای ارائه خدمات هاست دارند و همین که از شرکتهای خارجی به صورت واسطه خدمات هاستینگ را به مشتریان شان ارائه می کنند. یا مثل خدمات طراحی سایت که با طراحی سایت های مختلف برای دیگران از این روش کسب درآمد و درآمدزایی می کنند.

 

۳– فروش کالا:

در این مدل کسب و کار اینترنتی کالا و محصول فیزیکی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم به مشتریان فروخته می شود. به عنوان مثال مثل فروشگاه اینترنتی دیجی کالا که محصولات شرکت ها و افراد را می فروشد. در این مدل شما می توانید محصولات و کالای دیگران را برای فروش درون وب سایت تان بگذارید و به ازای هر فروش مبلغی را به عنوان پورسانت دریافت کنید.

یا اینکه ممکن است شما خودتان کالا و یا محصول فیزیکی داشته باشید که می توانید آن ها را درون اینترنت بفروشید. به عنوان مثال :
ممکن است شما صاحب یک فروشگاه فیزیکی مثل فروشگاه لباس باشید می توانید با راه اندازی کسب و کار اینترنتی تان محصولات فیزیکی تان به صورت کاملا اینترنتی و آنلاین بفروشید. پیشنهاد می کنم اگر محصولات فیزیکی دارید آنها را به صورت اینترنتی بفروشید.

 

ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران

 

ایده های کسب و کار اینترنتی اجرا نشده در ایران

 

قبل از اینکه برویم به سراغ آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی به این نکته توجه کنید که ایده بسیار مهم نیست. اصلا نگران انتخاب ایده نباشید چون در ادامه به شما به صورت کامل می گوییم که چطور یک ایده پولساز را انتخاب و بررسی کنید.

خیلی از افراد فکر می کنند که وقتی اسم انتخابی ایده می آید باید حتما ایده را انتخاب کنند که تا به حال در ایران راه اندازی نشده باشد مثل اسنپ که یکی از موفق ترین کسب و کارهای اینترنتی در ایران است، البته اگر بتوانید چنین ایده ای را انتخاب و پیاده سازی کنید به سود بسیار بالایی خواهید رسید. ولی انتخاب چنین ایده ای کار بسیار سخت و دشواری است، اصلا نیاز نیست ایده ای را انتخاب کنید که قبلا توسط هیچ کسی ثبت نشده باشد. البته اگر بخواهید این ایده ها را پیدا کنید ممکن است بسیار زمانبر باشد و برای عملی سازی و پیاده‌سازی این ایده‌ها به سرمایه بسیار بالایی نیاز باشد. پس اصلا مهم نیست به سراغ ایده بروید که قبلا توسط کسی در ایران راه اندازی نشده باشد.

در ادامه به شما یاد خواهیم داد چطور میتوانید یک ایده مناسب را بر اساس علاقه و تخصص تان انتخاب کنید و با توجه به همان ایده کسب و کار اینترنتی پولسازی با حاشیه سود بسیار بالا و با سرمایه بسیار کم یا شاید هم بدون هیچ سرمایه‌ای راه اندازی کنید.

آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر تا صد

 

آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی از صفر تا صد

 

خوب رسیدیم به مبحث بسیار مهم آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی، از اینجا به بعد می خواهم به شما یاد بدهم چطور از صفر یک کسب و کار اینترنتی پولساز راه اندازی کنید. این مقاله مناسب افرادی است که قصد دارند با کمترین سرمایه ممکن و با کمترین هزینه یک کسب و کار اینترنتی برای خودشان راه اندازی کنند. از انتخاب ایده و حوزه فعالیت گرفته تا راه اندازی سایت و درآمد زایی از طریق اینترنت.

در این مقاله دقیقا به شما یاد خواهیم داد که چطور از صفر و با کمترین سرمایه ممکن بتوانید خودتان یک کسب و کار اینترنتی حاشیه سود بسیار بالا راه اندازی کنید. پس از شما می خواهم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید، پس به همراه من باشید.

قبل از اینکه به سراغ آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی برویم بهتر است به یک نکته بسیار مهم اشاره کنم که همان‌طور که گفتم هدف اصلی ما راه اندازی کسب و کار اینترنتی با سرمایه بسیار کم است. پس اصلا نباید به فکر طراحی و ساخت سایت مثل دیجی کالا و یا طراحی یک اپلیکیشن موبایلی حرفه ای و یا خاص باشید. بریم سراغ مباحث اصلی آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی.

۱- مرحله اول: شناسایی علاقه و مهارت ها

 

مرحله اول: شناسایی علاقه و مهارت ها

 

اولین کاری که برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی باید انجام دهید این است که باید تمام علاقه و مهارت های خود را پیدا کنید. باید ببینید که به چه چیزی علاقه دارید و در چه زمینه ای تخصص و مهارت دارید. برای همین است که می‌گویم باید علاقه و مهارت های خود را شناسایی کنید. کسب و کار اینترنتی که راه اندازی میکنید بر اساس علاقه و مهارت های شما راه اندازی میشود.

داشتن علاقه در راه اندازی کسب و کار اینترنتی بسیار مهم است. به عنوان مثال اگر فتوشاپ بلد هستید این یکی از توانایی های شماست. اگر در زمینه موفقیت و قانون جذب کتاب های زیادی را مطالعه کردید و در این زمینه مهارت و تخصص دارید این یک توانایی خوب است. اگر فن بیان خوبی دارید یک مهارت و توانایی حساب میشود.

پس اولین مرحله برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی شناسایی توانایی و علاقه شما می باشد. در مرحله اول بهتر است یک کاغذ و خودکار بردارید و تمام توانایی هایتان را بنویسید. با توجه به همین توانایی هاست که حوزه کاری تان را انتخاب میکنید. اگر توانایی تان در زمینه ای کم است اصلاً مشکلی ندارد و باز هم تا حدودی در راه اندازی کسب و کار اینترنتی تان به دردتان می خورد.

شاید این سوال در ذهنتان ایجاد شود و بگویید که اگر تخصص خاصی نداشته باشیم چطور کسب و کار اینترنتی مان را راه اندازی کنیم؟ آیا برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی حتما باید تخصص و مهارت خاصی را بلد باشیم؟ جواب این سوال بله است- اگر واقعاً قصد دارید که خودتان کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید باید مهارت و تخصص های یک وب مستر یا مدیر سایت را بدانید.

( البته این نکته را هم بگویم که به هیچ برنامه نویسی و کد نویسی نیاز ندارید، چون خیلی از دوستان فکر می کنند برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق حتماً باید برنامه نویسی و کد نویسی بلد باشند که اصلاً این طور نیست)

 

۲- مرحله دوم: انتخاب حوزه فعالیت

 

مرحله دوم: انتخاب حوزه فعالیت

 

دومین مرحله در راه اندازی کسب و کار اینترنتی انتخاب حوزه فعالیت است. منظور از انتخاب حوزه فعالیت و انتخاب ایده اصلا این نیست که ایده نابی را انتخاب کنید که قبلاً توسط کسی راه اندازی نشده باشد. هدف ما راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی با یک ایده نو و جدید نیست. ایده اصلاً چیز بسیار مهمی نیست.

مهم ترین نکته در انتخاب ایده و حوزه فعالیت این است که ایده ای را که انتخاب می‌کنید باید دارای طرفدار و مخاطبان زیادی باشد. دومین نکته مهم در انتخاب ایده این است که باید به ایده ای که انتخاب میکنیم علاقه داشته باشید. چون همین علاقه است که باعث می شود در کسب و کار اینترنتی تان خسته نشوید و شکست نخورید.

دو فاکتور مهم در انتخاب یک ایده مناسب:
۱- داشتن مخاطب زیاد
۲- داشتن علاقه

 

شما بر اساس توانایی ها و مهارتتان ایده و حوزه فعالیتتان را انتخاب می کنید. به عنوان مثال اگر به قانون جذب و موفقیت علاقه دارید و مسلط هستید می توانید این تخصص و مهارتتان را به عنوان ایده انتخاب کنید. یا اگر به یکی از زبان های برنامه نویسی مسلط هستید و تا به حال کسب و کار اینترنتی نداشته‌اید می توانید این مهارت را به عنوان حوزه فعالیت تان انتخاب کنید و یک وب سایت آموزشی در این زمینه راه اندازی کنید.

البته ممکن است شما جزء افرادی باشید که هم تخصص و مهارتی ندارند و به دنبال یک ایده پرطرفدار هستند، در این حالت چند راه پیش روی شماست.

۱- میتوانید یک حوزه و ایده پرطرفداری را انتخاب کنید و در آن زمینه به یک فرد متخصص و حرفه ای تبدیل شوید. به عنوان مثال ممکن است شما حوزه فعالیت روابط را انتخاب کنید. برای اینکه بتوانید کسب و کار اینترنتی تان را در این زمینه راه اندازی کنید باید مهارت و توانایی هایتان را افزایش دهید. افزایش توانایی و مهارت کار سخت و دشواری نیست و شما در کمتر از یک الی دو ماه می توانید در یک زمینه خاصی متخصص شوید. برای اینکه مهارت و توانایی هایتان را افزایش دهید باید روزانه دو الی سه ساعت زمان برای مطالعه در زمینه حوزه کاری تان بگذارید.

 

می توانید ۱۰ کتاب برتر حوزه کاریتان را تهیه و مطالعه کنید. بهترین منبع برای یادگیری خود گوگل است که میتوانید مقالات زیادی در مورد حوزه فعالیت تان پیدا و مطالعه کنید. یکی دیگر از بهترین راه ها برای افزایش مهارت و تخصص استفاده از وب سایت یوتیوب می باشد که می توانید ویدیو های حوزه فعالیتتان را پیدا کنید و ببینید( خود من هم از این روش حوزه فعالیتم را انتخاب کردم).

 

۲- اگر مهارت و توانایی متخصص شدن در زمینه ای را ندارید می توانید به سمت فروش محصولات دیگران به صورت واسطه بروید. دقیقاً مشابه دیجی کالا. در این روش یک وب سایت راه اندازی می کنید و محصولات و کالای دیگران را از طریق سایت تان می فروشید. و به ازای هر فروش مبلغی را به عنوان پورسانت دریافت می کنید. بزرگترین فروشگاه های اینترنتی در ایران و حتی جهان از این مدل کسب و کار آنلاین استفاده میکنند. در ایران فروشگاه اینترنتی دیجیکالا و در جهان فروشگاه اینترنتی آمازون که جزء ثروتمندترین کسب و کارها در جهان است.

 

برای اینکه بتوانید یک ایده مناسبی را برای کسب و کار اینترنتی تان انتخاب کنید حتماً باید یک سری تحقیقات و بررسی ها را انجام بدهید.

فرض کنید آقایی در زمینه بدنسازی قصد دارد کسب و کار اینترنتی اش را راه اندازی کند اما در حوزه سخنرانی و فن بیان هم علاقه و تخصص دارد. با استفاده از ابزار google trends می توانید متوجه شوید که در کدام حوزه فعالیت طرفدار و مخاطبان بیشتری وجود دارد. این ابزار یکی از ابزارهای گوگل است که برای انتخاب حوزه فعالیت می توانید از این ابزار استفاده کنید. وارد سایت گوگل ترندز میشوید و مشابه تصویر زیر حوزه فعالیت آن را جستجو می کنید.

 

google trends

 

 

گوگل ترندز این امکان را به شما میدهد که روند رشد حوزه فعالیتتان را بتوانید مشاهده کنید. مثلاً به شما صعودی یا نزولی بودن حوزه فعالیت هایی که می خواهید انتخاب کنید را در بازه زمانی که مشخص میکنید نشان می دهد. البته یکی از این روش ها کار با ابزار گوگل ترندز است.

روش دیگر برای این که میزان محبوبیت حوزه فعالیت تان را متوجه شوید وجود دارد، می توانید کلمه کلیدی اصلیتان را داخل گوگل سرچ کنید. گوگل اطلاعات بسیار مفیدی به شما در مورد عبارت کلیدی که سرچ کردید می دهد. گوگل به شما این امکان را می دهد که در مورد کلید واژه های شما چقدر صحبت شده است.

البته اگر تخصص و مهارت خاصی ندارید و فقط قصد دارید یک سری محصولات را به صورت واسطه به فروشی می توانید از طریق روش هایی که گفتم محصولات پرفروش را جستجو و پیدا کنید.

 

پیشنهاد میکنم از مقاله پولسازترین ایده های کسب و کار اینترنتی در ایران با درآمد عالی دیدن کنید

۳-مرحله سوم: بررسی و تحلیل رقبا

 

مرحله سوم: بررسی و تحلیل رقبا

 

سومین مرحله در راه اندازی کسب و کار اینترنتی که مرحله بسیار مهمی است بررسی و تحلیل رقبا می باشد. قبل از اینکه کسب و کار اینترنتی تان را شروع کنید باید رقیبانتان را شناسایی و بررسی کنید.

تحلیل و بررسی رقیبان یکی از اصلی ترین و مهم ترین کارهایی است که باید انجام دهید. ساده ترین راه برای پیدا کردن رقیبان این است که عبارات اصلی تان را در گوگل سرچ کنید و ده نتایج اول در صفحه اول گوگل را بررسی و تحلیل کنید.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چطور باید وب سایت رقبا را بررسی کنیم؟
شما باید سایت رقیبانتان را به صورت کامل مورد بررسی قرار دهید. از جمله کارهایی که باید در تحلیل رقیبانتان انجام بدهید عبارت است از: بررسی ترافیک سایت، بررسی محتوا، بررسی خدمات و محصولات، بررسی طول عمر سایت، باید کامل بررسی کنید که صفحات محصول و خدمات رقیبانتان چطور تبلیغ نویسی شده است.

برای تحلیل و بررسی ترافیک سایت می توانید از سایت alexa استفاده کنید. البته برای اینکه کارتان راحت تر شود می توانید افزونه الکسا تولبار را در مرورگر کروم تان نصب کنید و وارد سایت رقیبانتان شوید و این افزونه را فعال کنید. سایت الکسا یکسری مشخصات خوبی را در اختیارتان قرار می‌دهد که می‌توانید به صورت تقریبی ترافیک و ورودی سایت را بررسی کنید. به عنوان مثال وب سایتی که رتبه الکسای زیر ۵۰۰۰ ایران دارد روزانه 1000 بازدید کننده و ترافیک دارد.

 

البته برای اینکه بتوانید تعداد ورودی و بازدیدکنندگان رقیبانتان را بررسی کنید می توانید از سایت similarweb استفاده کنید. بهتر است برای استفاده از این سایت افزونه similarweb را بر روی مرورگرتان نصب کرده و اطلاعات دقیقی مثل ورودی ماهانه یک سایت را مشاهده کنید( این ابزار به شما کامل نشان می‌دهد که رقیبانتان چقدر ورودی در ماه دارند).

0

یکی دیگر از موارد مهمی که در کسب و کار اینترنتی باید مورد تحلیل و بررسی شما قرار بگیرد، باید ببینید که سایت رقیبانتان از چه تاریخی فعالیتشان را شروع کرده اند و در مدت زمان فعالیت شان چقدر پیشرفت کردند. برای این کار می توانید از سایت who.is استفاده کنید. با استفاده از این سایت می توانید ببینید که رقیبانتان در چه تاریخی وب سایتشان را ثبت کردند و کسب و کار اینترنتی شان را شروع کردند.

باید محتوای سایت رقیبانتان را به صورت کامل بررسی کنید. یکی از مهمترین دلایلی که باعث می شود در کسب و کار اینترنتی تان موفق شوید تولید محتوا حرفه‌ای برای سایت و کسب و کارتان است. برای اینکه بتوانید محتوای ارزشمند و حرفه ای تولید کنید باید محتوا رقیبانتان را به صورت کامل بررسی کنید. در صورتی میتوانید بهترین محتوا را در زمینه کسب و کار اینترنتی تان تولید کنید که محتوای که تولید میکنید کاملتر و جامع تر از رقیبانتان باشد. پس باید از وضعیت محتوای رقیبانتان با خبر شوید.

 

اگر رقیبانتان محتوای ضعیفی تولید می کنند این یک موقعیت عالی برای شماست که بتوانید از آنها جلو بزنید. اگر محتوای رقیبانتان قوی باشد باید سعی و تلاش کنید تا محتوای بهتر از آنها تولید کنید. اگر رقیبانتان فقط محتوای متنی تولید می کنند سعی کنید در داخل محتوا هایتان از فرمت های مختلف مثل فیلم و صوت هم استفاده کنید تا بتوانید با آنها رقابت کنید.بحث تولید محتوا در کسب و کار اینترنتی یک مبحث بسیار مهم است که باید به بهترین شکل انجام بدهید. البته تولید محتوا تکنیک های زیادی دارد که ما در دوره آموزش ستارگان تولید محتوا به صورت کامل مباحث حرفه‌ای تولید محتوا را آموزش دادیم.

 

بعد از بررسی و تحلیل محتوا سایت رقیبانتان باید محصولات و خدمات آنها را تحلیل و بررسی کنید. محتوای صفحه محصول و خدمات آن ها بسیار مهم است چون صفحه محصول رقیبان تان به شما می گوید که چقدر در کارشان حرفهای و یا ضعیف هستند. تبلیغ نویسی صفحه محصول و خدمات رقیبانتان را به صورت کامل بررسی و تحلیل کنید.

برای اینکه بتوانید فروش خوبی داشته باشید و نسبت به رقیبانتان بهتر باشید باید تبلیغ نویسی صفحه محصولتان عالی باشد. اگر تبلیغ نویسی خوبی داشته باشید می توانید کاربران زیادی را به مشتری تبدیل کنید.

 

به جرات می توانم بگویم که مهم ترین مهارت در کسب و کار اینترنتی تبلیغ نویسی صفحه محصول و خدمات است. بعد از اینکه کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کردید باید مهارت تبلیغ نویسی تان را افزایش دهید تا بتوانید مخاطبانتان را به مشتری و خریدار تبدیل کنید.

در کل با بررسی و تحلیل مواردی که گفتم می توانید بفهمید که آیا توانایی رقابت در حوزه کاری تان را دارید یا نه؟ البته میتوانید نقطه ضعف رقیبانتان را پیدا کنید و در خودتان تقویت کنید و از همین تکنیک برای رقابت با آنها استفاده کنید.

 

۴-مرحله چهارم: راه اندازی و طراحی سایت

 

مرحله چهارم: راه اندازی و طراحی سایت

 

شیرین ترین مرحله در راه اندازی کسب و کار اینترنتی طراحی و راه اندازی سایت است که خیلی از افراد نمی دانند چه طور میتوانند یک وبسایت کاملا حرفه ای برای کسب و کار اینترنتی شان راه اندازی کنند.

خیلی از دوستان فکر می‌کنند که برای طراحی و راه اندازی سایت حتما باید هزینه زیادی را به شرکتها و افراد برنامه نویس بپردازند تا یک وبسایت شیک و حرفه ای برایشان طراحی کنند، اصلاً این طور نیست و شما با کمترین سرمایه و هزینه ممکن می توانید یک وب سایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

 

در ابتدای مقاله گفتم که قرار است شما با کمترین سرمایه ممکن یک کسب و کار اینترنتی پولساز راه اندازی کنید. پس باید خودتان دست به کار شوید. خودتان به راحتی میتوانید بدون هیچ برنامه نویسی و کدنویسی یک وبسایت حرفه ای برای خودتان راه اندازی کنید( پس اصلا نترسید چون قرار نیست کدنویسی و برنامه نویسی یاد بگیرید. بدون علم برنامه نویسی هم می توانید یک وبسایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات ممکن را راه اندازی کنید)

اولین کاری که برای طراحی و راه اندازی سایت باید انجام دهید تهیه هاست و دامین است. نام دامین سایتتان را باید با توجه به حوزه کسب و کاریتان انتخاب کنید. انتخاب نام دامین با شماست و باید زمان بذارید تا بهترین نام مناسب را سایت تان انتخاب کنید.

 

بعد از اینکه دامین تان را انتخاب کردید نوبت به انتخاب هاست میرسد. هاست همان فضای میزبانی سایتتان است که تمام اطلاعات سایتتان مثل تصاویر، مقالات و… داخلش قرار میگیرد.

در انتخاب هاست بسیار دقت کنید، چون انتخاب هاست یک موضوع بسیار بسیار مهمی است. قبل از تهیه هاست به یکسری نکات توجه کنید.

  • برای تهیه و خرید هاست حتما از شرکت های معتبر استفاده کنید.
  • به هیچ عنوان از هاست های ارزان و بی کیفیت استفاده نکنید.
  • از شرکت هاستینگ استفاده کنید که دارای پشتیبانی دائم و همیشگی است.
  • یکی از مهم ترین نکات در انتخاب و تهیه هاست کیفیت هاست، باید از هاست های با کیفیت که دارای سرعت بالای هستند استفاده کنید.
  • از هاست هایی که آپ تایم بالایی دارند استفاده کنید. چون خیلی مهم است سایتی که راه اندازی می کنید همیشه در دسترس مخاطبان تان باشد.

 

سرمایه لازم برای طراحی و راه اندازی سایت چقدر است؟

 

سرمایه لازم برای طراحی و راه اندازی سایت چقدر است؟

 

اگر بخواهید کار طراحی سایت تان را به شرکتها و افراد برنامه نویس بپردازید باید چندین تا چند ده میلیون تومان سرمایه داشته باشید.
اما اگر بخواهید خودتان دست به کار شوید و یک سایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید نهایتا با چند صد هزار تومان(200 تا 300 هزارتومان) می توانید یک وب سایت کاملا حرفه ای برای کسب و کار اینترنتی تان طراحی کنید.

تنها هزینه‌ای که برای طراحی سایت نیاز دارید، هزینه خرید یک هاست و دامین مناسب است. بقیه موارد در راه اندازی سایت کاملاً رایگان است.

بعد از اینکه هاست و دامین تان را خریدید برای راه اندازی سایت تان بهتر است از سایت ساز وردپرس (wordpress) استفاده کنید. وردپرس یک سایت ساز کاملاً رایگان است که این امکان را به شما می دهد که یک وبسایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات برای کسب و کار اینترنتی تان راه اندازی کنید.

اگر بخواهیم به صورت مفصل در مورد وردپرس در این مقاله با شما صحبت کنم ممکن است کمی طولانی شود. ولی این را بدانید که وردپرس بهترین سایت ساز در دنیاست که زبان فارسی را پشتیبانی می کند. معروف ترین و پر مخاطب ترین وب سایت ها در دنیا با این سایت ساز طراحی شده اند.

همچنین با وردپرس ‏میتوانید هر وب سایتی را با هر شکل و شمایلی که دوست دارید به آسانی مثل آب خوردن طراحی کنید.با وردپرس و قالب هایی که ارائه کرده است می توانید ظاهر سایت تان را هر طوری که دوست دارید طراحی کنید. شاید باورتان نشود ولی با همین سایت ساز می توانید یک وب سایت فروشگاهی مثل دیجی کالا طراحی و راه اندازی کنید.

سایت ساز وردپرس با وجود منابع بسیار زیادی که در وب پارسی دارد کار را برای شما بسیار راحت و آسان کرده است. وردپرس در ایران بسیار طرفدار زیادی دارد به همین خاطر است که بیشتر وبسایت ها با این سایت ساز طراحی شده اند. شما در کمتر از چند ساعت می توانید یک سایت کاملا حرفه ای و شیک راه اندازی کنید.

چرا باید خودمان سایتمان را طراحی کنیم؟

 

 

دلیل این که تاکید می کنم باید خودتان وب سایت تان را راه اندازی کنید این است که، اولاً اگر بخواهید طراحی سایت تان را به شرکت‌های طراحی سایت و افراد برنامه نویس بدهید باید هزینه بسیار سنگینی را پرداخت کنید. همینطور اگر مشکلی برای سایتتان پیش بیاید و یا بخواهید در سایتتان یکسری تغییراتی اعمال کنید باید باز هم به شرکتی که سایتتان را طراحی کرده است مراجعه کنید و بابت هر کاری که روی سایتتان انجام می دهند مبلغ را پرداخت کنید.

اگر همینطور پیش برود باید هزینه‌های سنگینی را بابت طراحی سایت تان پرداخت کنید. ولی اگر خودتان وب سایت تان را راه اندازی کنید نیاز به هزینه اضافی بابت طراحی سایت ندارید و در هزینه های شما بسیار صرفه جویی می شود و هر زمان که خواستید بدون هیچ هزینه اضافی می‌توانید تغییرات سایت تان را خودتان انجام دهید. برای اینکه خودتان سایتتان را راه اندازی کنید باید کار با وردپرس را یاد بگیرید. منابع زیادی وجود دارد روش های کار با وردپرس را به شما آموزش می‌دهند.

در کل اگر بخواهید به یک کارآفرین اینترنتی موفقی تبدیل شوید باید تمام مشکلات کسب و کار اینترنتی تان را خودتان حل کنید. برای تبدیل شدن به یک کارآفرین اینترنتی باید به یک وبمستر حرفه ای تبدیل شوید و مشکلات کسب و کارتان را خودتان حل کنید.

به این نکته بسیار مهم اشاره کنم که برای تبدیل شدن به یک وبمستر حرفه ای اصلا نیاز نیست که به یک فرد برنامه نویس تبدیل شوید. باید اصول وبمستری را یاد بگیرید.

 

چگونه فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟

 

 

شاید پیش خودتان تصور کنید که طراحی و راه اندازی فروشگاه اینترنتی کار بسیار سختی است و باید کد نویسی و برنامه نویسی بلد باشید و یا اینکه بابت راه اندازی فروشگاه اینترنتی تان باید هزینه بسیار زیادی را پرداخت کنید. ولی در صورتی که اصلا اینطور نیست! و برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی تان به هیچ برنامه نویسی و کد نویسی و حتی هزینه اضافی نیاز ندارید.

بعد از اینکه سایت تان را با وردپرس راه اندازی کردید باید آن را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. برای تبدیل سایتتان به فروشگاه اینترنتی باید افزونه ووکامرس (woocommerce) که کاملا رایگان هست را بر روی سایت تان نصب کنید. با نصب و فعالسازی این افزونه بر روی وردپرس می توانید فروشگاه اینترنتی تان را راه اندازی کنید و وب سایت تان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید.

توسط افزونه ووکامرس می توانید همه چیز را اتوماتیک کنید ،از سفارش محصول توسط مشتری گرفته تا تحویل آن به مشتری، همه چیز به صورت کاملا اتوماتیک و به راحتی انجام می شود.

همچنین اگر کسب و کار اینترنتی تان یک فروشگاه اینترنتی است و قصد دارید که محصولات دیگران را مانند دیجی کالا درون سایت تان بفروشید باز هم با وردپرس می توانید این کار را انجام دهید. برای این کار فقط وقت لازم است بر روی سایتتان یک قالب فروشگاهی نصب کنید. قالب ها و افزونه های زیادی که به صورت رایگان و غیره رایگان برای وردپرس ساخته شده اند که می توانید با استفاده از آن ها امکانات زیادی را به سایتتان اضافه کنید.

چگونه برای سایت خود درگاه پرداخت آنلاین بگیریم؟؟

 

چگونه برای سایت خود درگاه پرداخت آنلاین بگیریم؟؟

 

بعد از اینکه سایت تان را راه اندازی کردید و آن را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کردید باید برای سایتتان درگاه پرداخت آنلاین بگیرید. مهم ترین کاری که برای کسب و کار اینترنتی تان باید در سایت تان انجام دهید پیاده سازی و فعال سازی درگاه پرداخت آنلاین است.

شاید فکر کنید حتما برای کسب و کار اینترنتی تان باید درگاه پرداخت مستقیم تهیه کنید. ولی اصلاً نیازی به درگاه پرداخت مستقیم ندارید.اگر بخواهید برای سایتتان درگاه پرداخت مستقیم بگیرید ممکن است به یک سری مدارک و مجوزات نیاز باشد. من هم اصلا توصیه نمی کنم به سراغ درگاه های پرداخت مستقیم برای کسب و کار اینترنتی تان بروید.

به جای استفاده از درگاه پرداخت های مستقیم می توانید از درگاه پرداخت های واسط استفاده کنید. با استفاده از وب سایت هایی که این خدمات را به شما می دهند می توانید بدون مراجعه کردن به بانک و در کمتر از چند دقیقه برای سایتتان یک درگاه پرداخت آنلاین واسط تهیه کنید.

وب سایت های زیادی هستند که چنین خدماتی را ارائه می دهند. تمامی وب سایت ها قابل اطمینان هستند چون همه این وب سایت ها دارای مجوز کار هستند و شما با خیال راحت می توانید یک درگاه پرداخت آنلاین برای سایت تان بگیرید.

بازهم برای اتصال سایتتان به درگاه پرداخت به کدنویسی نیاز ندارید! شما با نصب و فعال سازی افزونه ای که شرکت های ارائه کننده درگاه پرداخت واسط که به شما ارائه می‌کنند می توانید در کمتر از چند دقیقه فروشگاه اینترنتی تان را به درگاه پرداخت اینترنت متصل کنید.

وب سایت های زیادی هستن که این خدمات را ارائه می کنند، اما یکی از بهترین و امن ترین وب سایتی که این خدمات را ارائه می کند زرین پال است. خود من هم از خدمات زرین پال استفاده می کنم.

۵-قدم پنجم: جذب ترافیک هدفمند

 

قدم پنجم: جذب ترافیک هدفمند

 

بعد از اینکه سایت تان به صورت کامل راه اندازی کردید باید به فکر جذب ترافیک هدفمند باشید. تا زمانی که ترافیک نداشته باشید و کاربری وارد سایت تان نشود هرگز نمی توانید کسب درآمد و درآمد زایی کنید. خیلی از دوستان فکر می کنند که برای جذب ترافیک هدفمند باید هزینه و سرمایه زیادی داشته باشند مثل هزینه تبلیغات. اما راه و روش های زیادی وجود دارد که بدون هیچ هزینه ای می‌توانید ترافیک زیادی را وارد سایت تان کنید.

اصلاً در ابتدای کار لازم نیست بابت تبلیغات اینترنتی و یا تبلیغات گوگل مبلغ را بپردازید. همانطور که در ابتدای مقاله گفتم هدف من از نوشتن این محتوا و مقاله برای کسانی است که میخواهند بدون هیچ سرمایه ای و یا با سرمایه بسیار کم کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنند. پس به خاطر همین اصلا نیازی نیست در ابتدای راه برای جذب ترافیک هزینه کنید.همانطور که گفتم روش‌های زیادی وجود دارد که شما به صورت کاملا رایگان می توانید ترافیک هدفمند زیادی را وارد سایت تان کنید که در ادامه شما را با مهم ترین و موثرترین روش ها آشنا خواهند کرد.

 

1)) سئو و بهینه سازی سایت:

 

1)) سئو و بهینه سازی سایت:

 

یکی از بهترین و موثرترین روش ها برای جذب ترافیک که کاملا رایگان هم هست سئو و یا بهینه سازی سایت می باشد. سئو یا seo به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر است. زمانی که سایت شما در یک سری عبارات اصلی و کلیدی در صفحه اول گوگل باشد مطمئن باشید ترافیک زیادی را روزانه از طریق موتورهای جستجوگر به خصوص گوگل جذب خواهید کرد.

تمام ترافیک از طریق گوگل جذب می کنید کاملا مهم و هدفمند است. کاملا واضح است کسی که در گوگل دنبال چیزی می‌گردد، احتمال خیلی زیادی وجود دارد که به مشتری تبدیل شود و ازسایتتان خرید کند.

برای این که بتوانید در عبارات کلیدی مدنظرتان در نتایج اول گوگل دیده شوید باید کاری کنید که گوگل سایت شما را دوست داشته باشد. برای این کار باید یک سری نکات و موارد را رعایت کنید. مثلاً برای سایتتان محتوا های حرفه ای تولید کنید. داخل محتواهایتان از تصویر های هم مرتبط با موضوع تان استفاده کنید. به هیچ عنوان از محتوا های کپی استفاده نکنید. سرعت سایت تان را افزایش دهید و… اگر اصول سئو را در کسب و کار اینترنتی تام پیاده‌سازی کنید مطمئن باشید فروشتان چندین و چند برابر میشود.

 

۲)) بازاریابی محتوا:

 

۲)) بازاریابی محتوا:

 

یکی دیگر از روش ها برای افزایش ترافیک هدفمند بازاریابی محتوا یا کانتنت مارکتینگ است. بازاریابی محتوا به شما کمک می کند تا مخاطبانی که به کسب و کارتان نیاز دارند خیلی ساده و راحت شما را پیدا کند.
بازاریابی محتوا یعنی تولید محتوای جامع و هدفمند برای رفع نیاز کاربران. در کانتنت مارکتینگ یا همان بازاریابی محتوا اصلاً تمرکز برای جذب مشتری نیست، در ابتدا نیاز مخاطبان تان را شناسایی می کنید برای آنها محتوا های جامع و حرفه‌ای تولید می کنید طوری که با مطالعه آن مقاله مشکلشان حل بشود.

بازاریابی محتوا تأثیر فوق‌العاده‌ای در کسب و کار اینترنتی دارد و بزرگترین وب سایت های از جمله دیجی کالا که بزرگترین فروشگاه اینترنتی ایران است از این تکنیک استفاده می کند.

 

شما هم می‌توانید با بازاریابی محتوا و تولید محتوا های جامع و هدفمند کاری کنید که مشتریان و مخاطبانی که به محصول و خدماتتان نیاز دارند خیلی راحت شما را پیدا کنند.

البته در بازاریابی محتوا اصلاً نیازی نیست که دنبال مشتری باشید، آنها خودشان شما را پیدا می کنند. دقیقاً فرق بین بازاریابی محتوا و تبلیغات اینترنتی این است. در بازاریابی محتوا اصلاً نیازی نیست که به مشتری التماس کنید که از محصول و خدمات شما استفاده کند. آنها خیلی ساده شما را از طریق محتوا های جامعه ای که تولید کرده اید پیدا می کنند و از شما خرید می کنند. بازاریابی محتوا یکی از تکنیک های فوق العاده قوی برای جذب مخاطب و افزایش فروش است.

 

۳)) استفاده از شبکه های اشتراک ویدیو:

 

 

یکی دیگر از روش های جذب ترافیک هدفمند برای سایت استفاده از وب سایت های اشتراک ویدیو مثل یوتیوب، آپارات، تماشا، نماشا و… است. شما می توانید با تولید ویدیو های رایگان و قرار دادن آنها در چنین وب سایت هایی ترافیک عظیمی را به صورت کاملاً رایگان وارد سایت تان کنید. همانطور که میدانید youtube یکی از پرمخاطب ترین و پرترافیک ترین وب سایت ها در دنیاست. شما با تولید ویدیوهای آموزشی در حوزه کاری تان و آپلود آن ها در چنین سایت هایی می توانید کاربران زیادی را وارد سایتتان کنید.

 

۴)) استفاده از شبکه های اجتماعی :

 

 

استفاده از شبکه‌های اجتماعی هم یکی از بهترین گزینه ها برای جذب ترافیک کاملاً رایگان و هدفمند است. مطمئن باشید بسیاری از مخاطبان شما امروزه بیشتر در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام فعالیت می کند و ترجیح می دهند که زمانشان را در شبکه های اجتماعی بگذارد. به همین دلیل است که استفاده از رسانه های موبایلی روز به روز در حال افزایش است.

همین باعث شده است که بسیاری از برندهای بزرگ برای راحتی کاربران شان اپلیکیشنهای موبایلشان را تولید کرده و در اختیار کاربرانشان قرار بدهند دقیقا مثل دیوار، بازار، دیجی کالا و…

اما این اصلا دلیل نمی شود که بستر اصلی کسب و کار اینترنتی تان را در شبکه‌های اجتماعی بنا کنید. یکی از اشتباه ترین کارهایی که خیلی از افراد هنگام راه اندازی کسب و کار اینترنتی شان انجام می دهند این است که شبکه های اجتماعی را به وبسایت شان ترجیح می دهند و فعالیت شان را فقط در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام شروع می کنند.

به هیچ عنوان نباید از موتورهای جستجوگر مثل گوگل غافل شوید چون که بیش از ۹۵ درصد ترافیکی که جذب می کنید از گوگل است پس به هیچ عنوان موتورهای جستجوگر را به شبکه‌های اجتماعی ترجیح ندهید.

پیشنهاد می کنم بیشتر برای برندینگ تان از شبکه اجتماعی مثل اینستاگرام استفاده کنید. راه اندازی کمپین های تبلیغاتی در رسانه های اجتماعی یکی از بهترین و موثرترین روش ها برای دیده شدن شماست.

 

۶- قدم ششم: ساخت مشتری وفادار

 

ساخت مشتری وفادار

 

آخرین قدم در راه اندازی کسب و کار اینترنتی ساخت مشتری وفادار و تبدیل کاربرانتان به مشتری دائم است. اگر می خواهید در کسب و کار اینترنتی تان موفق شوید و کسب و کاری موفق داشته باشید باید به مشتریانتان اهمیت بدهید.

موفقیت شما در کسب و کارتان دقیقا به مشتریانتان بستگی دارد. اگر محصولات و خدمات با کیفیتی ارائه کنید و مشتریان راضی تان را افزایش دهید مطمئن باشید همان مشتری ها از محصولات و خدمات جدیدتان استفاده می کنند. بسیاری از برند ها توانسته اند از طریق مشتریان فعلی خود معروف شوند.

وقتی خدمات و محصولات با کیفیتی را ارائه کنید باعث می شود مشتریانتان رضایت کامل از شما داشته باشند و همین باعث می شود که تبلیغات دهان به دهان توسط مشتریانتان ایجاد شود.

این روزها مردم حرف دوستان و آشنایان شان را بیشتر از تبلیغات اینترنتی قبول دارند تا زمانی که مشتریان راضی نداشته باشید این کار برایتان غیر ممکن می شود.

 

برای اینکه کاری کنید که مشتریان فعلی مشتریان جدیدی برایتان بیاورند باید آنها را راضی نگه دارید. مهم ترین کاری که می توانید انجام دهید ارائه محصول و خدمات با کیفیت با پشتیبانی خوب است. در هر شرایطی باید پاسخگوی مشتریان تان باشید و آن ها را فراموش نکن چون همیشه حق با مشتریانتان است و شما وظیفه دارید مشکلات آنها را حل کنید.

برای وفادارسازی مشتریان تان بهتر است از تخفیفات گروهی و مناسبتی استفاده کنید. و ایمیل آنها را دریافت کنید و این تخفیف ها را به ایمیل شان بفرستید. این روش یکی از بهترین روش هایی است که همیشه جواب می دهد.

باید درون سایتتان شرایطی را ایجاد کنید که مخاطبان معمولی سایتتان هم کم کم به مشتریانتان تبدیل شوند. مثلاً سایتی که طراحی می کنید دارای ظاهری کاربر پسند باشد، از صفحه درباره ما و تماس با ما جذابی استفاده کنید، محتوا های جامع و هدفمندی را برای آنها به رایگان قرار بدهید. این کارها باعث می شود مخاطب و کاربران تان به مرور زمان به مشتریان دائم شما تبدیل شود.

 

جمع بندی:

در این مقاله سعی کردم صفر تا صد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را به شما آموزش بدهم. تا جای ممکن مطالب را به صورت کاملا مختصر و مفید به شما گفتند. شاید راه اندازی کسب و کار اینترنتی به همین سادگی و مثل آب خوردن باشد اما برای درآمدزایی و تبدیل کاربران به مشتری کار چندان راحتی نیست. در این مقاله فقط راه اندازی کسب و کار اینترنتی را به شما آموزش دادم و گفتم که چطور می توانید یک کسب و کار اینترنتی را با کمترین سرمایه ممکن یا حتی بدون سرمایه راه اندازی کنید.

برای کسب درآمد و درآمدزایی از طریق اینترنت نیاز به اعتمادسازی و جلب اعتماد مخاطبان تان دارید. برای اینکه کاری کنید که مخاطبانتان از شما خرید کنند باید کاری کنید که به شما اعتماد کنند. امیدوارم افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارند با خواندن این مقاله مشکلشان حل بشود و کسب و کار اینترنتی شان را شروع کنند.

پیشنهاد من این است که اگر میخواهید راه اندازی کسب و کار اینترنتی را به صورت کاملا عملی یاد بگیرید وارد صفحه زیر بشوید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *