سئو داخلی چیست؟(9 فاکتور مهم که باید رعایت کنید)

سئو داخلی یعنی داخل سایت تان را برای موتورهای جستجوگر بهینه سازی کنید. بعد از راه اندازی و ساخت وب سایتتان برای این که بتوانید کاری کنید تا مخاطبان و کاربران هدف تان شما را از طریق گوگل پیدا کنند باید به فکر بهینه سازی و سئو سایت تان باشید. سئو شامل سئو داخلی و سئو خارجی می شود. به زبان خیلی ساده سئو یا SEO به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر بخصوص گوگل است.

وقتی شما سایتتون را بهینه سازی میکنید که در اصطلاح به آن سئو گفته می شود باعث می شود که در کلمات کلیدی مدنظرتان به نتایج اول گوگل برسید. رسیدن به صفحه اول گوگل بخصوص رتبه اول گوگل باعث می شود که ترافیک سایتتان چندین و چند برابر شود. در این مقاله قصد داریم شما را با اصول مهم سئو داخلی سایت آشنا کنیم.

کلان مبحث سئو و بهینه سازی سایت به دو مبحث سئو داخلی یا on page seo و سئو خارجی یا off page seo تقسیم می شود.

به این نکته توجه کنید برای اینکه بتوانید در نتایج اول گوگل دیده شوید شما باید خیلی اصولی این دو مرحله در سئو و بهینه سازی سایت پشت سر بگذارید.

البته با توجه به اینکه هدف اصلی من از نوشتن این مقاله این است که شما را به صورت کامل با سئو داخلی آشنا کنم به مباحث سئو خارجی نمی پردازیم و در مقالات بعدی در مورد سئو خارجی به صورت کامل صحبت کردیم. از شما می خواهم که همراه من باشید تا شما را به صورت کامل با مبحث سئو داخلی سایت آشنا کنم.

با انجام تکنیک های سئو داخلی شما می‌توانید زودتر در نتایج اول گوگل و صفحه اول گوگل دیده شوید. پس از شما می خواهم که همراه من باشید تا شما را به صورت کامل با مبحث سئو داخلی یا همان on page seo آشنا کنم.

آموزش سئو داخلی سایت

آموزش سئو داخلی سایت

اگر واقعاً قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارید و می خواهید از طریق اینترنت کسب درآمد داشته باشید باید به فکر راه اندازی و ساخت سایت باشید.

اما تا به حال فکر کردید که بعد از اینکه سایت تان را ساختید باید چه کار کنید؟ بعد از اینکه سایت تان را راه اندازی کردید و ساختید باید به دنبال جذب مخاطبان هدف و کاربران تان باشید.

خیلی از دوستان فکر می کنند که برای جذب مخاطبان هدف حتماً باید از روش هایی مثل تبلیغات در سایت های دیگران و یا تبلیغات گوگل استفاده کنند. در صورتی که اصلا اینطور نیست!

اگر مبحث سئو و بهینه سازی سایت را به صورت کامل یاد بگیرید دیگر نیازی به هزینه های اضافی برای جذب مخاطب و کاربران هدفتان نخواهید داشت و به صورت کاملاً رایگان می توانید کاری کنید که مخاطبان و کاربران هدفتان مثل آب خوردن شما را پیدا کنند.

اگر صاحب کسب و کار اینترنتی هستید و وب سایت راه اندازی کردید من به شما توصیه می کنم حتماً تمام فاکتورهای که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد را مو به مو و با جزئیات کامل رعایت کنید.

با رعایت کردن فاکتورهایی که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد می‌شود که سایتتان بهینه‌سازی شود و در نتایج اول گوگل دیده شوید.

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی چیست؟

اولین سوالی که در مبحث سئو داخلی پرسیده می شود این است که سئو داخلی یا همان on page seo چیست؟ به زبان خیلی ساده سئو داخلی به مجموعه کارهایی که باید داخل سایتتان انجام بدهید تا سایت تان برای گوگل و موتورهای جستجو بهینه سازی شود را سئو داخلی می گویند.

وقتی اصول سئو داخلی را داخل سایتتان پیاده‌سازی می کنید باعث می شود موتورهای جستجوگر به سایتتان رتبه بهتری بدهند و همین موضوع باعث افزایش بازدید سایت تان می شود.

وقتی بازدید سایت تان افزایش پیدا کند باعث می شود در نتایج اول گوگل دیده شوید هر چقدر به رتبه اول گوگل نزدیک‌ تر شوید افراد زیادی با سایت شما و کسب و کارتان آشنا می شوند.

البته علاوه بر اینکه بهینه سازی داخلی سایت باعث می‌شود که موتورهای جستجوگر رتبه بهتری به سایت شما بدهند باعث می شود که مخاطبان و کاربرانی که وارد سایت تان می‌شوند مطالب سایتتان را بهتر درک کنند. و همین بهتر درک کردن مطالب سایتتان از دید مخاطبان باعث می‌شود که به نتایج بهتری در گوگل برسید.

وقتی مباحث سئو داخلی را خیلی جدی رعایت می‌کنید باعث میشود محتوایی که تولید می کنید با کیفیت تر باشد. و گوگل عاشق محتوای با کیفیت است.

شاید هنوز متوجه این موضوع نشده باشید که واقعا سئو داخلی شامل چه فاکتورهایی است. البته اصلا جای نگرانی نیست! در ادامه به صورت کامل و با توجه به تجربیات چندین ساله ای که در زمینه سئو و بهینه سازی سایت دارم شما را با مهمترین فاکتورهای سئو داخلی آشنا خواهیم کرد.

اگر تمام فاکتورهایی که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد را به صورت کاملا عملی خیلی جدی بگیرید و در کسب و کارتان پیاده سازی کنید به شما قول خواهم داد بعد از چند هفته نتایجش را خواهید دید. فقط از شما میخواهم تمام مطالب گفته شده در این مقاله را کاملاً جدی بگیرید و به صورت عملی در سایت تان پیاده سازی کنید. پس همراه ما باشید تا شما را با فاکتورهای سئو داخلی آشنا کنم.

فاکتورهای سئو داخلی یا on page seo

فاکتورهای سئو داخلی یا on page seo

در ادامه به صورت قدم به قدم تمام فاکتورهای سئو داخلی را با جزئیات کامل به شما آموزش خواهم داد. راهکارهایی را به شما آموزش می دهم که با پیاده‌سازی کردن آنها محتواهایی که داخل سایتتان منتشر می کنید تمام فاکتورهای سئو داخلی در آنها رعایت شده باشد.پس تا انتهای این مقاله همراه من باشید.

1- استفاده از هاست با کیفیت

اولین فاکتور مهم در سئو داخلی استفاده از هاست با کیفیت برای سایتتان است. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که هاست یا فضای میزبانی وب چه ربطی به سئو داخلی دارد؟

استفاده از هاست با کیفیت که دارای سرعت بالایی است تاثیر مثبتی روی سئو سایتتان می گذارد. اگر در اول راه هستید و سایتتان را تازه راه اندازی کرده اید ما به شما توصیه می‌کنیم حتماً از شرکت های هاستینگ معتبر مثل نت افراز برای تهیه و خرید هاست تان اقدام کنید.

وقتی هاست سایتتان بی کیفیتی باشد و سرعت لود پایینی داشته باشد باعث می شود که مخاطبان و کاربرانی که وارد سایت تان شوند خیلی زود از سایتتان خارج شوند و نرخ پرش کاربرانتان زیاد میشود.

افزایش نرخ پرش تاثیر به شدت منفی روی سئو سایت تان می گذارد. علاوه بر این که باعث می‌شود سایتتان در نتایج اول گوگل دیده نشد باعث می شود اگر در صفحات اول گوگل هستید جایگاه تان را از دست بدهید.

پس اولین قدم در سطح داخلی این است که همین حالا بابت خرید یک هاست با کیفیت اقدام کنید. برای تهیه و خرید هاست با کیفیت به شما توصیه می‌کنیم از شرکت هاستینگ نت افراز استفاده کنید.

2- افزایش سرعت سایت در سئو داخلی

دومین فاکتور مهم در سئو داخلی افزایش سرعت سایت است. راه و روش های زیادی برای افزایش سرعت سایت تان وجود دارد. قبل از اینکه به فکر بهبود سرعت سایت تان باشید باید سرعت سایت تان را به صورت کامل بررسی کنید. برای بررسی سرعت سایت میتوانید از ابزار gtmetrix که به صورت کاملاً رایگان هم است استفاده کنید.

برای بررسی سرعت سایت تان وارد سایت جی تی متریکس میشوید و آدرس url سایت تان را وارد می کنید. این سایت به صورت کامل سایتتان را بررسی می کند و هر عواملی که باعث کند شدن سرعت سایت تان شده باشد را به شما نشان می دهد.

البته اگر از هاست های با کیفیت و پرسرعت برای سایتتان استفاده کنید در بیشتر مواقع مشکل کندی سایتتان برطرف می شود.

برای بهبود سرعت سایت تان پیشنهاد می‌کنیم اگر سایتتان وردپرسی است از افزونه wp rocket استفاده کنید. این افزونه تاثیر فوق العاده روی سرعت سایت تان می گذارد و تمام کدهای html، css و js تا حد امکان فشرده سازی میکند.

پس برای افزایش سرعت سایت تان به شما توصیه می کنیم اول اینکه از هاست های با کیفیت و پرسرعت استفاده کنید و ثانیاً افزونه wp rocket را روی سایت تان نصب کنید و فعال کنید.

3- بهینه سازی صفحه اصلی سایت

سومین فاکتور مهم در سئو داخلی طراحی اصولی صفحه اصلی سایتتان است. صفحه اصلی سایت تان را باید طوری طراحی کنید که وقتی مخاطبان و کاربران تان وارد سایت تان شدند سردرگم نشوند و به هر چیزی که نیاز دارند خیلی راحت دسترسی پیدا کنند.

در صفحه اصلی سایت حتماً منو های سایت تان را همراه با زیر منو به درستی طراحی کنید، مقالات تان را به درستی دسته‌بندی کنید، سعی کنید از تصاویر بهینه سازی شده در صفحه اصلی سایتتان استفاده کنید تا سرعت لود صفحه سایتتان افزایش پیدا نکند.

مهمترین فاکتور در طراحی صفحه است این است که صفحه اصلی سایت تان را طوری طراحی کنید که مخاطبان و کاربرانی که وارد صفحه اصلی سایت تان میشوند به تمام مطالب سایت تان خیلی ساده دسترسی داشته باشند.

4- انتخاب کلمات کلیدی در سئو داخلی

یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در سئو داخلی انتخاب بهترین کلمات کلیدی برای سایتتان است. به این نکته توجه کنید که یک سری است فاکتورهای سئو داخلی را یکبار رعایت کنید کافیست مثل طراحی صفحه اصلی، استفاده از هاست با کیفیت و… .

اما یک سری دیگر از فاکتورهای سئو داخلی را باید به صورت دائمی و همیشگی روی سایتتان پیاده سازی کنید مثل انتخاب کلمات کلیدی مناسب، تولید محتوا سئو شده و… که از اینجا به بعد فاکتورهایی را به شما آموزش خواهیم داد که باید به صورت دائمی و همیشگی روی سایت تا پیاده سازی کنید.

 

یکی از فاکتورهایی که به صورت دائمی باید رعایت کنید انتخاب کلمات کلیدی هوشمندانه برای سایتتان است. منظور از کلمات کلیدی همان کلماتی هستند که مخاطبان و کاربران تان در گوگل جستجو می کنند تا نیازشان برطرف شود. شما باید با توجه به نیاز مخاطبان و کاربران تان بهترین کلمات کلیدی را را انتخاب کنید.

به این نکته توجه کنید که انتخاب کلمات کلیدی یکی از مهمترین مراحل سئو و بهینه سازی سایت است. که اگر به درستی نمی توانید بهترین کلمات کلیدی را انتخاب کنید نمی توانید بهترین نتیجه را بگیرید.

یکی از بزرگترین اشتباهات رایج بسیاری از افراد در سئو و بهینه سازی سایت این است که مستقیم به سراغ کلمات کلیدی سخت می‌روند.

 

از شما می خواهم به جای اینکه در اولین قدم به سراغ سخت ترین کلمات کلیدی حوزه کاری تان بروید، روی کلمات ساده و خیلی ساده کار کنید و بعد از اینکه روی این کلمات به نتایج اول رسید به سراغ کلمات کلیدی متوسط بروید و بعد از این که روی کلمات کلیدی متوسط رتبه گرفتید به سراغ کلمات کلیدی سخت بروید.

شما باید بهترین استراتژی را برای انتخاب کلمات کلیدی تان انتخاب کنید. اگر در اول راه هستید به هیچ وجه به سراغ کلمات کلیدی خیلی سخت و حتی تا متوسط نروید.

یک سایتی که تازه راه اندازی شده است به هیچ وجه در اوایل راه در کلمات کلیدی سخت نتیجه نمی گیرد و نمی توانید سایتتان را روی کلمات کلیدی سخت به نتایج اول گوگل برسانید.

پس از شما میخواهم به جای کار کردن روی کلمات کلیدی سخت تمام تمرکزتان را روی کلمات کلیدی راحت و خیلی راحت بگذارید.

 

اما شاید بپرسید که چطور میتوانیم بهترین کلمات کلیدی را برای سایتمان انتخاب کنیم؟ راه و روش های زیادی برای انتخاب کلمات کلیدی در سئو ساده ترین راه برای انتخاب کلمات کلیدی استفاده از خود گوگل است.

برای اینکه راحت ترین کلمات کلیدی حوزه کاری تان را انتخاب کنید از شما می‌خواهیم سخت ترین کلمات کلیدی سایت را در گوگل جستجو کنید، بعد از اینکه سخت ترین کلمات کلیدی تان را در گوگل جستجو کردید انتهای صفحه گوگل به شما یک سری کلمات کلیدی پیشنهاد می‌کند که می‌توان گفت کلماتی که گوگل به شما پیشنهاد میکند نسبت به کلمات کلیدی که جستجو کردید راحت تر است.

است به این نکته توجه کنید هرچه تعداد کلمات یک کلمه کلیدی طولانی تر باشد آن کلمه کلیدی راحت‌تر است . به عنوان مثال کلمه کلیدی “کسب و کار در منزل” نسبت به کلمه کلیدی ” کار در منزل ” راحت تر است. پس از این روش ها میتوانید بهترین کلمات کلیدی را برای سایتتان انتخاب کنید.

البته اگر نخواهید از این روش استفاده کنید ما به شما توصیه می کنیم از یک سری ابزار ها مثل keyword planner ، kwfinder و… استفاده کنید.

فقط در انتخاب کلمات کلیدی به این نکته توجه کنید که برای هر کلمه کلیدی یک محتوای کامل و جامع بنویسید. البته در ادامه به صورت کامل در مورد تولید محتوا پرداختیم.

5- تولید محتوای حرفه ای و جامع

مهمترین فاکتور در سئو داخلی تولید محتوای جامعه و حرفه‌ای است. خیلی از افراد بعد از اینکه سایت شان را راه اندازی می کنند فکر میکنند که بحث تولید محتوا یک کار بسیار سخت و دشوار است.

در صورت که اگر یاد بگیرید که چطور می توانید محتوای با کیفیت برای سایتتان تولید کنید، بدون اینکه مهارت و تخصصی داشته باشید می توانید بی نهایت محتوا در هر زمینه ای که می‌خواهید تولید کنید.

خیلی از دوستان فکر می کنند که در تولید محتوا حتماً باید به دنبال خلق یک محتوای جدید باشند! در صورتی که اصلا اینطور نیست.

بهترین راه برای تولید محتوا جمع آوری اطلاعات است. با جمع آوری اطلاعات شما می توانید در زمینه ای که هیچ مهارت و تخصصی ندارید بینهایت محتوای با کیفیت تولید کنید.

برای تولید یک محتوا اولین قدم پیدا کردن یک موضوع مناسب است. شما باید یک موضوع مناسب و جذاب انتخاب کنید و با توجه به موضوعی انتخاب کردید شروع به تولید محتوا کنید.

موضوعی که انتخاب می کنید باید با توجه به نیاز مخاطبان و کاربران تان باشد. باید کامل بررسی کنید و ببینید در حوزه کاری تان مخاطبان تان که مشکلاتی دارند و شما مشکلاتشان را با نوشتن یک مقاله برطرف کنید. محتوایی که تولید می کنید باید به گونه ای باشد که وقتی کسی آن را خواند مشکلش برطرف شود.

همان طور که گفتیم منظور از تولید محتوا اصلاً خلق محتوا نیست و شما و جمع آوری اطلاعات می توانید بهترین و با کیفیت ترین محتوا ها را تولید کنید. برای تولید محتوا می توانید از منابعی مثل کتاب ها، مقالات داخلی اینترنت، یوتیوب شبکه های اجتماعی استفاده کنید.

سعی کنید محتوایی که تولید میکنید کامل تر و جامع تر از محتوای رقیبانتان باشد. تمام اصول سئو داخلی که در ادامه به شما آموزش خواهم داد را باید در محتوایی که تولید می کنید به صورت کامل رعایت کنید. فقط به این نکته توجه کنید حتماً برای هر کلمه کلیدی تا یک محتوای جامع و کامل تولید کنید.

پیشنهاد می کنم مقاله آموزش تولید محتوا را بخوانید

6-استفاده درست از تگ های H

استفاده درست از تگ های H در سئو و بهینه سازی سایت بسیار مهم است و باید اصولی از این تگ ها استفاده کنید. مهم ترین تگ ها در سئو تکه های h1, h2 و h3 است. از بین این تگ ها مهم ترین تگ تگ H1 است. تگ H1 باید شامل کلمه کلیدی اصلی تان باشد و هر محتوایی که تولید می کنید تنها باید شامل یک تگ H1 باشد.

دومین تگ در سئو تگ H2 است. برای استفاده از تگ H2 هیچ محدودیتی ندارید و می توانید به اندازه دلخواه از این تگ استفاده کنید.

سعی کنید داخل تگ H2 کلمه کلیدی اصلیتان را همراه با کلمات کلیدی هم خانواده با کلمه‌ی کلیدی اصلیتان به کار ببرید. این کار باعث می شود نه تنها شما در کلمه کلیدی اصلی تان به نتایج اول گوگل برسید بلکه سایت تان روی کلمات کلیدی هم خانواده با کلمه‌ی کلیدی اصلی‌تان بهینه‌سازی شود.

اگر عنوان های H2 سایتتان شامل زیر عنوان بود می توانید برای زیر عنوان ها از تگ H3 استفاده کنید. استفاده درست از این تکه ها تاثیر بسیار مثبتی روی سایت تان می گذارد. پس به درستی از تگ های h استفاده کنید.

 

7- بهینه سازی تصاویر سایت

یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در سئو داخلی بهینه سازی تصاویر سایت تان است. برای محتوایی که تولید میکنید حتماً باید تا جای ممکن تصاویر را بهینه سازی کنید.

برای بهینه سازی تصاویر می‌توانید از فتوشاپ استفاده کنید. البته یکسری از سایتهای خارجی هم هستند که تصاویر سایتتان را بهینه سازی می کند.

البته برای اینکه بتوانید اصولی تصاویر سایت تان را بهینه سازی کنید باید با استفاده از فتوشاپ برای تمام تصاویر سایتتان یک ابعاد مشخص در نظر بگیرید و داخل عکس که انتخاب میکنید لوگو سایتتان و یا حتی آدرس اینترنتی سایتتان قرار دهید.

این کار باعث می‌شود گوگل تشخیص ندهد عکسی که انتخاب کرده اید عکس کپی است. البته تا جای ممکن سعی کنید حجم تصاویر تان را کاهش دهید بدون اینکه کیفیت تصاویر کم شود برای این کار می توانید از سایت هایی مثل tinypng استفاده کنید.

8- اصول لینک داخلی در ON PAGE SEO

یکی از مهمترین فاکتورها در سئو داخلی رعایت نکردن اصول لینک سازی داخلی است. منظور از لینک سازی داخلی یعنی لینک دادن به مقالات مشابه سایتتان. در هر محتوایی که تولید می‌کنید حتماً باید به صورت کامل اصول لینک سازی داخلی را رعایت کنید.

در لینک سازی داخلی سعی کنید در محتوا تان به محتوا های مرتبط به کلمه کلیدی که با آنها لینک داده لینک بدهید. اگر در محتوا هایتان به محتواهای داخلی سایت تان اشاره نکنید و با آنها لینک ندهید نمی توانید به نتایج اول گوگل برسید.

9- لینک دادن به منابع معتبر (لینک سازی خارجی)

یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در سئو داخلی که بسیاری از افراد انجام نمی‌دهند لینک دادن به منابع معتبر است. در هر حوزه ای که شروع به تولید محتوا کرده اید سعی کنید داخل محتواهای سایت تان به منابع خارجی معتبر که اعتبار بالایی دارند لینک بدهید.

لینک خارجی به منابع معتبر باعث می‌شود که ارزش محتوایی که نوشتید چندین و چند برابر شود. خیلی ها فکر می کنند لینک دادن به منابع خارجی باعث می شود که جایگاهشان را از دست بدهند در صورتی که اینطور نیست !

لینک دادن به سایت های که اعتبار بسیار بالایی دارند باعث می شود که ارزش مقالات تان بیشتر شود و شانس بهتری برای دیده شدن در نتایج اول گوگل دارید.

در لینک سازی داخلی اصلاً قرار نیست شما به رقیبانتان لینک بدهید. در هر زمینه که شروع به تولید محتوا کردید می توانید کلمه کلیدی اصلی تان را به زبان انگلیسی در گوگل جستجو کنید وب سایت هایی که اعتبار بالایی دارند چند و در کلمات کلیدی اصلی سایتتان در زبان انگلیسی به نتایج اول گوگل رسیدن لینک بدهید. به سایتهای باید لینک بدهید که اعتبارشان نسبت به سایت شما بسیار زیاد است.

برای بررسی اعتبار سایت ها میتوانید از ابزارهایی مثل mozbar استفاده کنید. برای این که من پس لینک سازی خارجی را بیشتر متوجه شوید در همین مقاله سعی کردم به سایت‌های که اعتبار بالایی در زمینه و بهینه سازی سایت دارند لینک خارجی بدهم.

قدم بعدی بعد از سئو داخلی سایت

قدم بعدی بعد از اینکه تمام مباحث سئو داخلی را رعایت کردید. باید به سراغ مباحث سئو خارجی یا off page seo بروید. شده بپرسید که منظور از سئو خارجی چیست؟ منظور از سئو خارجی به مجموعه کارهایی که باید خارج از سایت تان انجام دهید تا سایت تان برای گوگل بهینه سازی شود را سئو خارجی می گویند که در مقاله بعدی به صورت کامل در مورد سئو خارجی صحبت کردیم.

جمع بندی

اگر واقعا به دنبال کسب رتبه های برتر گوگل هستید و میخواهید سایتتان را در نتایج اول گوگل بیاورید باید به فکر بهینه سازی و سئو سایت تان باشید. مبحث سئو به دو مرحله سئو داخلی و سئو خارجی تقسیم بندی می شود. اگر اصول سئو داخلی و سئو خارجی را رعایت نکنید هرگز نمی توانید سایتتان را به نتایج اول گوگل بیاورید. با رعایت کردن تمام اصول گفته شده در این مقاله می توانید نتایجش را بعد از مدتی مشاهده کنید. اگر واقعا به دنبال یادگیری مباحث سئو بخصوص سئو داخلی هستید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *