چگونه سایت درست کنیم ؟(بدون نیاز به علم کدنویسی)

چگونه سایت درست کنیم و آن را به درآمد میلیونی برسانیم؟ یکی از پرتکرار ترین سوالات ای است که بسیاری از افراد در زمینه راه اندازی و ساخت سایت از من می پرسند. با توجه به اینکه بسیاری از افراد قصد راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی دارند و میخواهند یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنند و محصولات و خدماتشان را در اینترنت بفروشند از من سوال را می‌پرسند که چگونه سایت درست کنیم یا اینکه چگونه سایت بسازیم .

 

بسیاری از دوستان فکر می‌کنند برای این که سایت درست کنند حتماً باید زبان های برنامه نویسی تحت وب را کامل یاد بگیرند و یا اینکه اگر بخواهند فروشگاه اینترنتی شان را بدون علم برنامه نویسی و کد نویسی راه اندازی کنند حتماً باید به شرکت های طراحی سایت مراجعه کنند و هزینه زیادی را به این شرکت ها بدهند تا سایتشان را راه اندازی کنند. در صورتی که اصلا اینطور نیست و شما بدون اینکه علم برنامه نویسی و کد نویسی را بلد باشید می توانید یک وب سایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

البته بسیاری از افرادی که از من می‌پرسند چگونه سایت درست کنیم فکر میکنند اگر بخواهند سایتشان را راه‌اندازی کنند حتماً به چندین میلیون تومان سرمایه نیاز دارند. در این مقاله آموزش ساخت سایت می‌خواهم پاسخ سوالات تان را که چگونه سایت درست کنیم را به صورت کامل آموزش بدهم. مطمئن باشید با خواندن این مقاله می توانید سایتتان را با دستان خودتان راه اندازی کنید. پیشنهاد می کنم حتماً تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا به شما آموزش بدهم که چگونه می توانید در اینترنت سایت بسازید.

چرا و چگونه سایت درست کنیم ؟

چرا و چگونه سایت درست کنیم ؟

با توجه به پیشرفت تکنولوژی و اینترنت و توسعه کسب و کارهای اینترنتی خیلی از افرادی که قصد دارند کسب و کارشان را در اینترنت راه اندازی کنند و از اینترنت کسب درآمد کسب کنند به سایت نیاز دارند. یعنی اگر شما بخواهید همین حالا کسب و کار اینترنتی تان را راه اندازی کنید باید برای کسب و کارتان سایت درست کنید.

راه و روش های زیادی برای درست کردن سایت وجود دارد. اما با توجه به اینکه هدف اصلی ما این است که خودتان سایتتان را درست کن پیشنهاد میکنیم که خودتان دست به کار شوید و وب سایت تان را بسازید.

 

خیلی از افراد فکر میکنند برای درست کردن سایت حتماً باید علم برنامه نویسی و کد نویسی بلد باشند و فکر می‌کنند که خودشان می‌توانند با سلیقه خودشان برای کسب و کار اینترنتی شان سایت درست کنند. اما بهتر است به شما بگویم که اگر قصد کسب درآمد از اینترنت را دارید بهتر است خودتان سایتتان را درست کنید. البته در ادامه شما را به صورت کامل با روشهای درست کردن سایت آشنا خواهیم کرد و به صورت کامل پاسخ سوالتان را که چگونه سایت درست کنیم را می دهیم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

چگونه سایت درست کنیم ؟

چگونه سایت درست کنیم ؟

در این قسمت می خواهم راه و روش های درست کردن سایت را به شما آموزش بدهیم و به شما بگوییم که چگونه می‌توانید سایت درست کنید. برای اینکه در اینترنت سایت درست کنید شما چندین راه روش دارید که عبارت اند از

درست کردن سایت به وسیله افراد برنامه نویس
درست کردن سایت به وسیله شرکت های طراحی سایت
درست کردن وب سایت با استفاده از سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا

 

برای درست کردن سایت به وسیله افراد برنامه نویس و شرکت های طراحی سایت باید به پیش این افراد بروید و با امضا کردن قرارداد و پرداخت هزینه سنگین کار طراحی سایت تان را انجام می دهند. اگر با استفاده از این روش سایت تان را درست کنید ممکن است نیاز به هزینه های بسیار زیادی باشد که من اصلاً شرکت های طراحی سایت و افراد برنامه نویسی را توصیه نمیکنم.

اگر کار طراحی سایت تان را افراد برنامه نویس و شرکتهای طراحی سایت بسپارید مسلماً سایتی که طراحی می کنند با توجه به سلیقه شما جور در نمیاد ممکن است آن سایتی که شما می‌خواهید نشود. علاوه بر این اگر بخواهید تغییراتی را در سایت تان ایجاد کنید باید بابت هر تغییر هزینه را با آنها بپردازید و آنها تغییرات مورد نظر را در سایت تان اعمال می‌کنند. برای همین است که اصلاً من طراحی سایت با استفاده از شرکتهای برنامه نویسی و افراد برنامه نویس را پیشنهاد نمی کنم.

 

اما خودتان می‌توانید بدون این که هزینه زیادی را بابت طراحی سایت به شرکت های طراحی سایت و افراد برنامه نویس بدهید می توانید با توجه به سلیقه خودتان سایتتان را راه اندازی کنید. برای راه اندازی و ساخت سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز ها می توانید بدون اینکه علم برنامه نویسی را بلد باشید و با زبان های برنامه نویسی تحت وب آشنا باشید یک سایت کاملا حرفه‌ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

ممکن است فکر کنید که اصلاً شما تخصصی ندارید که از این سایت سازها و سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنید. هیچ مشکلی ندارد! کار با سایت ها و سیستم های مدیریت محتوا که در ادامه شما را با آنها آشنا خواهیم کرد بسیار ساده است و مثل آب خوردن در کمتر از ۵ دقیقه می توانید سایتتان را راه اندازی کنید. پس اصلا جای نگرانی نیست و خودتان با استفاده از سیستم های مدیریت محتوای که در ادامه آنها را به شما معرفی خواهیم کرد می توانید سایتتان را راه اندازی کنید.

سرمایه لازم برای درست کردن سایت

سرمایه لازم برای درست کردن سایت

اگر بخواهید کار طراحی سایت تان را به افراد برنامه نویس و شرکت های طراحی سایت بسپارید به چندین میلیون تومان تا چند ده میلیون تومان سرمایه اولیه بابت راه‌اندازی و ساخت سایت نیاز دارید . اما اگر کار طراحی سایت تان را خودتان انجام دهید با کمترین سرمایه ممکن نهایتاً 200 تا 300 هزار تومان می توانید یک سایت کاملاً حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

تنها سرمایه ای که برای درست کردن سایت لازم دارید، خرید یک هاست و دامین است. در اولین قدم باید یک دامنه مناسب برای سایتتان انتخاب کنید. شاید بپرسید که دامنه چیست؟ دامنه همان نشانه اینترنتی سایتتان است که باید با دقت تمام آن را انتخاب کنید.

 

در انتخاب دامنه بسیار دقت کنید زیرا کسانی که وارد سایت تان می شوند و با کسب و کار آنلاین تان آشنا می شوند شما را با توجه به نام دامنه و نام کسب و کارتان می شناسند. پس علاوه بر اینکه باید یک نشانه اینترنتی مناسب برای سایت تان انتخاب کنید باید نام کسب و کار و نام دامنه سایت و فروشگاه اینترنتی تان یکی باشد.

البته در ادامه شما را با انتخاب یک دامنه و نشانی اینترنتی مناسب برای سایتتان آشنا خواهیم کرد. تنها سرمایه که برای خرید دامنه نیاز دارید بستگی به پسوند دامنه ی سایتتان دارد. اما اگر می خواهید با کمترین سرمایه ممکن سایتتان را درست کنید پیشنهاد می کنم برای شروع از دامنه ir استفاده کنید. هزینه دامنه ir بسیار پایین است و نهایتاً با سالانه 10 هزار تومان می توانید یک دامنه مناسب تهیه کنید.

 

بعد از خرید دامنه باید به فکر خرید هاست باشید. شاید بپرسید که هاست چیست؟ هاست فضایی است که تمام اطلاعات سایتتان در آن ذخیره می شود. البته در ادامه شما را بیشتر با انتخاب هاست با کیفیت برای سایتتان آشنا خواهیم کرد. سرمایه لازم برای خرید هاست از 200 تا 300 هزار تومان است.

چگونه سایت درست کنیم ؟( مرحله به مرحله )

چگونه سایت درست کنیم ؟( مرحله به مرحله )

برای اینکه شما سایت درست کنید باید طبق مراحل زیر پیش بروید. اگر واقعا میخواهید خودتان سایتتان را راه اندازی کنید به هزینه های اضافی مثل افراد برنامه نویس و شرکتهای طراحی سایت نیاز ندارید. با توجه به اینکه خیلی از افراد می پرسند ” چگونه سایت درست کنیم ” در این بخش می خواهم مرحله به مرحله شما را از صفر تا صد با آموزش راه اندازی سایت آشنا کنیم. اگر می خواهید خودتان دست به کار شوید و سایت تان را راه اندازی کنید باید این مراحل را پشت سر هم انجام دهید.

۱* انتخاب نام دامنه و نشانه اینترنتی

اولین مرحله برای درست کردن سایت انتخاب نام دامنه و نشانی اینترنتی برای سایتتان است. شاید بپرسید که نام دامنه دقیقا چیست؟ نام دامنه همان آدرس اینترنتی سایت تان است که مخاطبان و کاربران تان برای اینکه وارد سایتتان شوند باید وارد نشانه اینترنتی سایتتان شوند. شما باید با توجه به موضوع سایتتان بهترین نام را برای کسب و کار و آدرس اینترنتی سایتتان انتخاب کنید.

به این نکته توجه کنید که حتماً نام اینترنتی و نام کسب و کارتان باید یکی باشد چون کاربران بعد از اینکه وارد سایت شدند شما را با استفاده از نام کسب و کار و نام دامنه سایت تان می شناسند. البته قبل از انتخاب بهترین نام و نشانی اینترنتی برای سایت تان باید به یک سری نکات مهم توجه کنید در ادامه شما را بیشتر با این کار آشنا خواهیم کرد.

 

به این نکته توجه کنید ، حتماً دامنه ای را که انتخاب میکنید تا به حال توسط کسی انتخاب نشده باشد. برای همین توصیه می‌کنیم قبل از این که دامنه مورد نظرتان را ثبت کنید آن را در گوگل جستجو کنید و ببینید که آیا کسی چنین دامنه ای را با چنین نامی تهیه کرده است یا نه؟ اگر کسی چنین دامنه ای را ثبت کرده بود پیشنهاد می کنیم که به سراغ یک دامنه دیگر بروید و اسم دامنه تان را تغییر بدهید تا در آینده دچار مشکل نشوید.

برای انتخاب بهترین نام دامنه توصیه می‌کنیم حتماً از نام های ساده و راحت که مخاطبان تان خیلی راحت با یک بار دیدن و خواندن آن را به ذهنش بسپارند. این کار باعث می‌شود که مخاطبان نام کسب و کار و نشانی اینترنتی سایت تان را فراموش نکنند و در ذهنشان باقی بماند.

 

در هنگام انتخاب یک نام برای سایتتان به هیچ عنوان از یک سری کاراکتر های مثل – ، _ و… استفاده نکنید. چنین دامنه هایی که بین حروفش یک سری کاراکترهایی مثل – ، _ و… باشد دیرتر در ذهن مخاطب می ماند به عنوان مثال انتخاب چنین دامنه هایی برای سایت اشتباه است مثل www.academy-sabz.com .

برای انتخاب نام دامنه به هیچ عنوان از کلمات مخفف استفاده نکنید. کلمات مخفف باعث می شود که نام دامنه تان دیرتر در ذهن مخاطبان تان باقی بماند.

 

پیشنهاد می کنیم در انتخاب نام دامنه از کلماتی استفاده کنید که باعث ایجاد تصویر سازی ذهنی در ذهن مخاطبان تان می‌شود. هرچقدر بیشتر بتوانید در ذهن مخاطبان تصویر سازی کنید نام دامنه تان راحت تر حفظ می کنند مثل چنین کلمه ای سیب سرخ.

پس قدم اول باید یک نام مناسب برای کسب و کار و سایت تان انتخاب کنید. به شما توصیه می کنم حتماً نام کسب و کارتان با نام این دامنه سایتتان یکی باشد. بعد از انتخاب نام دامنه و آدرس اینترنتی سایتتان باید یک هاست مناسب و با کیفیت انتخاب کنید.

۲* انتخاب هاست و فضای میزبانی مناسب

دومین مرحله برای درست کردن یک سایت در اینترنت انتخاب هاست و فضای میزبانی مناسب است. شاید بپرسید که هاست چیست؟ هاست یک فضای اختصاصی مخصوص شماست که تمام اطلاعات سایتتان در آن ذخیره می شود. برای اینکه بتوانید یک سایت درست کنید باید یک هاست مناسب برای سایتتان تهیه کنید.

انتخاب هاست بسیار مهم است و به شما توصیه می کنیم حتما از شرکت های هاستینگ معتبر هاست با کیفیت تهیه کنید. شرکت های زیادی هستند که چنین خدماتی را ارائه میکنند. اما به شما توصیه می کنیم که حتماً اگر هدفتان تهیه و خرید هاست از شرکت های هاستینگ معتبر ایرانی استفاده کنید. قبل از تهیه و خرید هاست به این نکاتی که در ادامه به شما خواهیم گفت باید توجه کنید و یک هاستی را تهیه کنید که شامل چنین ویژگی هایی باشد.

 

حتماً از هاستی استفاده کنید که سرعت لود بالایی دارد. هاستی که برای درست کردن سایت تان انتخاب می کنید بعد از اینکه سایت تان را راه اندازی کردید و با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا بالا آوردید باید صفحات سایتتان با سرعت بالایی برای مخاطبان و کاربران تان باز شود. مهمترین فاکتور در انتخاب و خرید هاست سرعت لود بالای آن است.

یکی دیگر از فاکتورهای بسیار مهم در خرید هاست امنیت هاست است. امنیت یک موضوع بسیار مهم است. برای همین توصیه می‌کنیم از شرکت های هاستینگ معتبر هاست با کیفیتی تهیه کنید.

 

هاستی که تهیه می کنید هرگز نباید قطع شود. هاست سایت تان باید همیشه وصل باشد تا مخاطبانتان بعد از اینکه وارد سایتتان شدند دچار مشکل نشوند.

برای اینکه بتوانید بهترین هاست را انتخاب کنید پیشنهاد میکنیم حتما از شرکت های هاستینگ معتبر استفاده کنید. بعد از این که هاست و دامین برای سایتتان تهیه کردید باید هاست و دامنه سایتتان را به هم متصل کنید. اتصال هاست و دامنه سایت اصلا کار سخت و دشواری نیست اما ممکن است در این زمینه مهارت و تخصصی نداشته باشید پیشنهاد می کنیم که دامنه و هاست تان را از یک شرکت هاستینگ تهیه کنید تا کارتان راحت تر شود.

۳*درست کردن سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا

بعد از این که هاست و دامین برای سایتتان تهیه کردید و آن ها را به هم متصل کردید نوبت به درست کردن سایتتان در اینترنت میرسد. همانطور که گفتیم برای درست کردن سایت شما نیاز به یادگیری زبان های برنامه نویسی تحت وب ندارید و به لطف بزرگ سیستم های مدیریت محتوای رایگان مثل وردپرس که کاملاً رایگان هم است و زبان فارسی را کامل پشتیبانی می کند میتوانید سایت تان را راه‌اندازی کنید.

با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا و سایت ساز ها می توانید کاملا رایگان یک سایت حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید. سیستم های مدیریت محتوای زیادی در دنیا وجود دارد که می توانید سایتتان را با استفاده از آن را راه اندازی کنید. اما محبوب ترین سایت ساز و سیستم مدیریت محتوا که کاملاً رایگان همه است سیستم مدیریت محتوای وردپرس wordpress است.

 

با استفاده از این سایت سازها شما می توانید هر سایتی را با هر امکاناتی برای خودتان راه اندازی کنید. اصلا فرقی نمی کند که هدف از راه اندازی یک سایت فروشگاهی است یا یک سایت خبری و آموزشی، شما می توانید هر سایتی را با هر امکاناتی که می خواهید با استفاده از این سایت سازها در کمتر از ۵ دقیقه راه اندازی کنید.

به لطف بزرگ سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه اندازی سایت برای تمام افراد راحت شده است. در جلسات مشاوره وقتی اسم ایجاد سایت می آید ، خیلی از افراد از من میپرسند که چگونه سایت درست کنیم و به آنها می‌گویم که شما با استفاده از سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا ، تنها با خرید یک هاست و دامین می توانید وب سایتی به عظمت دیجی کالا برای کسب و کارتان راه اندازی کنید! واقعا سیستم های مدیریت محتوا چنین قدرتی دارند که با استفاده از آنها می توانید وب سایت کاملاً حرفه‌ای با تمام امکانات راه اندازی کنید.

 

پس حالا که فهمیدید سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس چه سیستم هایی هستند دیگر بابت درست کردن سایتتان در اینترنت نباید نگران باشید. چون خودتان می‌توانید با سلیقه خودتان سایتتان را راه اندازی کنید.

حالا می‌خواهم بیشتر در مورد وردپرس به شما توضیح بدهیم…

همان طور که گفتیم وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان است که این امکان را به شما میدهد هر سایتی را راه اندازی کنید. بعد از اینکه وردپرس را روی هاستتان آپلود و نصب کردید یک پیشخوان کاملا حرفه‌ای به زبان فارسی در اختیارتان قرار می دهد که با استفاده از آن قادر خواهید بود سایتتان را طراحی کنید.

 

وردپرس ابزار ها و قالب های متنوعی دارد. با استفاده از قالب های وردپرس که هم به صورت رایگان است و هم به صورت پولی می توانید ظاهر سایت تان را کاملا حرفه‌ای و با توجه به سلیقه تان طراحی کنید. اگر بخواهید هر امکانی را به سایتتان اضافه کنید و امکانات سایت را افزایش دهید می توانید از افزونه ها و پلاگین های وردپرس استفاده کنید.
برای اضافه کردن هر امکاناتی به سایتتان باید پلاگین مورد نظرتان را روی سایت تان نصب کنید. به عنوان مثال اگر بخواهید یک فرم کاملاً حرفه‌ای برای ثبت نام در دوره های آنلاین تان را طراحی کنید می توانید از افزونه های فرم ساز حرفه ای استفاده کنید. اگر بخواهید صفحات سایتتان را خیلی جذاب تر و زیبا طراحی کنید می توانید از افزونه های صفحه ساز استفاده کنید.

 

پلاگین های وردپرس به صورت رایگان و پولی هستند. با نصب و فعال سازی هر پلاگین می توانید هر امکاناتی را در کمتر از یک دقیقه به سایتتان اضافه کنید. بهتر است این را بدانید که بزرگترین سایت ها در دنیا با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی شده اند.

به شما توصیه می کنیم اگر می خواهید برای کسب و کارتان سایت راه‌اندازی کنید حتماً از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید. البته در وردپرس سیستم های مدیریت محتوای دیگری مثل جوملا، پرستاشاپ، مجنتو و… وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. اما وردپرس یک سایز فوق العاده عالی است امکانات بسیار بیشتری دارد.

۴* ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

بعد از این که سایت تان را با وردپرس راه اندازی کردید برای این که بتوانید محصولات و خدماتتان را در اینترنت بفروشید باید سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس کار سخت و دشواری نیست و شما در کمتر از یک دقیقه می توانید سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی کاملا حرفه ای و تمام امکانات تبدیل کنید.

با توجه به اینکه بسیاری از افراد فکر می‌کنند برای طراحی فروشگاه اینترنتی حتماً نیاز به علم برنامه نویسی و کدنویسی دارند ، شما در کمتر از یک دقیقه می‌توانید سایت وردپرسی تان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. برای تبدیل سایتتان به فروشگاه اینترنتی باید افزونه ووکامرس را که کاملاً رایگان است روی وردپرس تان نصب و فعال کنید.

افزونه ووکامرس این امکان را به شما می دهد که سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. تنها با نصب این افزونه که کاملاً رایگان همه است و می‌توانید از اینترنت و وبسایت ووکامرس دانلود کنید می توانید سایتتان را به فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید. به همین سادگی شما با نصب یک افزونه در کمتر از یک دقیقه فروشگاه اینترنتی تان راه اندازی میکنید.

۵* سایتتان را بهینه سازی و سئو کنید.

بعد از اینکه سایت تان را درست کردید و کامل پاسخ سوالتان را که چگونه سایت درست کنیم را دریافت کردید و وبسایت تان را راه اندازی کردید باید سایت تان را برای گوگل و موتورهای جستجو بهینه سازی کنید.

سئو یا SEO به معنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر گوگل است. شاید تا به حال اسم سئو و بهینه سازی سایت را نشنیده باشید. بعد از اینکه سایت تان را راه اندازی کردید باید به فکر افزایش ترافیک و افزایش بازدید سایت تان باشید. بهترین راه برای افزایش بازدید سایت ، بهینه سازی سایت است که با استفاده از تکنیک های سئو می توانید کاملا رایگان بازدید وبسایت را افزایش بدهید.

وقتی سایتتان را سئو می کنید و روی کلمات کلیدی به نتایج اول می رسید مخاطبان و کاربران تان شما را خیلی راحت پیدا می کنند. وقتی در کلمات کلیدی های مختلف رتبه بگیرید نه تنها کاربران زیادی با سایت شما آشنا می شوند بلکه درآمدتان افزایش پیدا میکند و خیلی راحت می توانید سایتتان را به درآمد میلیونی و یک ماشین پول ساز تبدیل کنید. پس در پنجمین مرحله باید سایتتان را برای موتورهای جستجو به خصوص گوگل بهینه سازی کنید تا مخاطبان و کاربرانی که به خدمات و محصولات تان نیاز دارند شما را خیلی ساده پیدا کنند.

جمع بندی

همانطور که میدانید اینترنت به یک منبع طلا و یک منبع پولساز تبدیل شده است. خیلی از افراد که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی دارند و میخواهند محصولات و خدماتشان را در اینترنت بفروشند نیاز به سایت دارند. بسیار از افراد از من سوال را می‌پرسند که چگونه سایت درست کنیم ، با توجه به اینکه مشکل بسیاری از افراد درست کردن سایت است و خیلی از دوستان فکر می کنند اگر بخواهم برای کسب و کارشان سایت راه اندازی کنند باید چندین میلیون تومان تا چند ده میلیون تومان هزینه کنند. من در این مقاله به شما یاد خواهم داد که شما با کمترین سرمایه ممکن و بدون اینکه علم برنامه نویسی و کدنویسی را بلد باشید می توانید سایتتان را درست کنید. پیشنهاد میکنم اصلا کار طراحی سایت تان را به شرکت های طراحی سایت و افراد برنامه نویس ندهید و خودتان دست به کار شوید و با توجه به سلیقه خودتان سایتتان را درست کنید. اگر می خواهید به صورت کاملا عملی و پروژه محور بدون علم برنامه نویسی و کد نویسی وب سایت کاملا حرفه‌ای راه اندازی کنید پیشنهاد می کند بر روی بنر زیر کلیک کنید.

 

 

4 پاسخ
  1. امیر حسین زارعی
    امیر حسین زارعی گفته:

    با سلام می خواستم بپرسم از کجا می توانیم به صورت مطمن هاست و دامین بخریم ؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *