چگونه سایت بسازیم ؟(آموزش جامع از 0 تا 100)

” چگونه سایت بسازیم ” یکی از پر تکرارترین سوالاتی که بسیاری از افراد در این باره از من میپرسند این است که چگونه سایت بسازیم ؟، بدون برنامه نویسی چگونه سایت بسازیم یا اینکه بسیاری از افراد قصد دارند از طریق طراحی و ساخت سایت کسب درآمد کنند. در این مقاله به طور مفصل به شما آموزش خواهیم داد که خودتان بدون دانش برنامه نویسی و کدنویسی یک سایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید.

 

شاید شما قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی داشته باشید یا کسب و کاری دارید و میخواهید برای کسب و کارتان سایت بسازید اما نمی دانید که چگونه بدون علم برنامه نویسی و کد نویسی یک سایت کاملا حرفه ای طراحی کنید. بسیاری از دوستان را دیده ام که بابت طراحی سایت شان به شرکت ها و افراد برنامه نویس هزینه های چند میلیون تومانی و یا چند ده میلیون تومانی می پردازند.

اما می‌خواهم این موضوع را به شما بگویم که برای اینکه سایت بسازید اصلا به چنین سرمایه بابت طراحی و ساخت سایت نیاز ندارید. شما بدون اینکه زبان های برنامه نویسی مثل html، css، js و php یاد بگیرید می توانید یک وب سایت کاملا حرفه ای راه اندازی کنید.

چگونه سایت بسازیم ؟{آموزش ساخت سایت از 0 تا 100}

اگر نمیدانید که چطور بدون برنامه نویسی و کد نویسی سایتی را راه اندازی و طراحی کنید ممکن است ضرر و زیان های زیادی را به خودتان بزنید. اصلا هدف اصلی ما این نیست که  خدمات طراحی سایتمان را به شما معرفی کنیم و به شما بگویم که اگر قصد دارید سایت تان را طراحی کنید باید به پیش ما بیاید تا ما یک سایت کاملا حرفه ای برای شما طراحی کنیم.

بلکه من تصمیم گرفتم این مقاله را طوری بنویسم که شما خودتان همین الان با کمترین سرمایه ممکن نهایتاً چند صد هزار تومان سایتتان را در کمتر از چند دقیقه راه اندازی کنید.

 

همانطور که گفتم برای ساخت و راه اندازی سایت شما به هیچ برنامه نویسی نیاز ندارید. البته الان سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوای کاملاً رایگان وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. البته در ادامه به صورت کامل شما را با سستم های مدیریت محتوا آشنا خواهم کرد. کار با این سایت سازها بسیار ساده و راحت است، البته باز هم به خودتان بستگی دارد که از کدام سیستم مدیریت محتوا و سایت ساز استفاده کنید. اما من در این مقاله قصد دارم شما را با سایت ساز وردپرس که کاملا رایگان هست و شما می توانید با آن هر وب سایتی را که دوست دارید طراحی کنید آشنا کنم.

 

شاید این سوال را از بسیاری از افراد پرسیده باشید که چگونه سایت بسازیم و آنها به شما بگویند که باید با شرکت های طراحی سایت و افراد برنامه نویس تماس بگیرید و با آنها قرارداد امضا کنید و چندین میلیون تومان هزینه کنید تا یک سایت برای شما بسازند. البته استفاده از شرکت ها و افراد برنامه نویس ممکن است یک سری معایب داشته باشد. مثلا ممکن است قسمتی از سایت تان را بخواهید تغییر بدهید باید بابت تغییری که می خواهید در سایت تان ایجاد کنید هزینه ای را به شرکت طراحی سایت تان بدهید.

 

پس من توصیه می کنم به جای اینکه به شرکت های طراحی سایت مراجعه کنید خودتان دست به کار شوید و سایتتان را راه اندازی کنید. علم به قدر پیشرفت کرده است که بابت طراحی سایت نیازی نیست کدنویسی و برنامه نویسی یاد بگیرید و بلد باشید. چون اگر بخواهید کدنویسی یاد بگیرید ممکن است چندین ماه زمانبر باشد تا فقط بتوانید یک سایت کاملا ساده بسازید. اما شما میتوانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن نهایتا چند ساعت سایتتان را راه اندازی کنید.

آموزش ساخت سایت از 0 تا 100

در این مقاله که یکی از کاملترین و جامع ترین مقالات در زمینه راه اندازی و آموزش ساخت سایت است قصد دارم به صورت قدم به قدم و به صورت کاملا جامع شما را در زمینه طراحی سایت یاری کنم. اگر شما جزء افرادی هستید که قصد دارید خودتان وب سایت تان را با سلیقه خودتان طراحی و راه اندازی کنید و یا اینکه سرمایه زیادی برای راه اندازی سایت ندارید پیشنهاد می کنم حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. چون این مقاله یکی از کامل ترین و جامع ترین مقالات در زمینه طراحی و راه اندازی سایت بدون کدنویسی و برنامه نویسی است.

بعد از اینکه این مقاله را مطالعه کردید مطمئنم جواب سوالتان را که چگونه سایت بسازیم دریافت می کنید و بعد از آن می توانید تصمیم بگیرید که کار طراحی سایت تان را به شرکت های طراحی سایت بسپارید یا خودتان دست به کار شوید و سایتتان را راه اندازی کنید.

 

چگونه سایت بسازیم ؟

چگونه سایت بسازیم ؟

از این بخش به بعد قصد دارم شما را به صورت کامل با آموزش ساخت سایت آشنا کنم. و قصد دارم به شما به صورت کامل آموزش بدهم که چگونه سایت بسازید . پس همراه من باشید تا وارد مباحث اصلی شویم.

انواع روش های ساخت وب سایت

  1. ساخت سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا
  2. طراحی سایت توسط شرکت های طراحی سایت و افراد برنامه نویس

شما از این دو روش میتوانید برای خودتان و کسب و کارتان سایت طراحی کنید. برای طراحی و راه اندازی سایت می توانید از سیستم های مدیریت محتوا کاملا رایگان که در ادامه به صورت کامل به آنها می پردازیم استفاده کنید. شما با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می توانید هر وب سایتی را که دوست دارید راه اندازی کنید. استفاده از این سیستم ها در هزینه های شما صرفه جویی می کند به عنوان مثال شما با نهایتاً چند صد هزار تومان می توانید وب سایت خود را بسازید.

 

اما در روش ساخت سایت توسط شرکت ها طراحی سایت یا افراد برنامه نویس شما باید به پیش این افراد مراجعه کنید و با آنها قرارداد ببندید. ممکن است هزینه ای که به شرکت های طراحی سایت به افراد برنامه‌نویس می‌دهید چندین و چند برابر هزینه باشد که خودتان می توانید سایتتان را راه اندازی کنید. البته اکثر شرکت های طراحی سایت با استفاده از همین سیستم های مدیریت محتوا برای مشتریانشان سایت طراحی می کنند.

پس من به شما پیشنهاد می کنم اگر قصد دارید که سایت بسازید خودتان دست به کار شوید و یک سایت حرفه ای و شیک برای خودتان راه اندازی کنید.

انواع سیستم های مدیریت محتوای رایگان برای طراحی سایت

انواع سیستم های مدیریت محتوای رایگان برای طراحی سایت

شاید از خودتان بپرسید که سایت ساز یا سیستم مدیریت محتوا چیست. سایت سازها یا سیستم مدیریت محتوا این امکان را به شما می دهند که بدون دانش برنامه نویسی و کدنویسی سایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید.
همانطور که گفتیم برای اینکه بخواهید خودتان سایت بسازید می توانید از سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنید. سایت ساز های زیادی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. در ادامه شما را با ۴ سایت ساز معروف در جهان آشنا خواهم کرد که برای راه اندازی و طراحی سایت تان می توانید از این سایت ساز ها استفاده کنید.

  1. وردپرس(wordpress)
  2. جوملا(joomla)
  3. دروپال(Drupal)
  4. اوپن کارت(open cart)
  5. ویکس(wix)

شاید با خودتان فکر کنید که برای اینکه سایت طراحی کنم حتما باید کار با تمام سایت ساز ها را یاد بگیرم؟ ولی اصلا اینطور نیست و شما برای اینکه بخواهید سایت طراحی کنید فقط کافیست کار با یکی از این سایت ها را به صورت کامل یاد بگیرید.

اما ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که بهتر است از کدام سایت ساز استفاده کنم. من به شما پیشنهاد می کنم کار با سایت ساز وردپرس را یاد بگیرید. یکی از بهترین و قدرتمندترین سایت ساز ها در جهان وردپرس نام دارد که با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا و سایت ساز می توانید هر سایتی را که بخواهید راه اندازی کنید.

 

وردپرس سایت ساز کاملاً رایگان است که می توانید در کمتر از ۵ دقیقه سایتتان را راه اندازی کنید. و از همه مهم تر سایت ساز وردپرس زبان فارسی را پشتیبانی میکند. کار با وردپرس بسیار ساده و راحت است و این امکان را به شما می دهد که هر امکاناتی را که دوست دارید میتوانید به سایتتان اضافه کنید. این را هم به شما بگویم که سیستم مدیریت محتوا وردپرس این امکان را به شما می دهد که  میتوانید هر شکل و شمایلی برای سایتتان انتخاب کنید.

وردپرس با توجه به امکاناتی که در اختیار کاربران قرار داده است بهترین سایت ساز در جهان شناخته شده است که بزرگترین سایت ها در جهان با استفاده از وردپرس ساخته شده اند. الان خود ما هم سایت آکادمی سبز را با وردپرس ساختیم و به شما پیشنهاد می کنم اگر می خواهید یک سایت سازمان مناسب انتخاب کنید وب سایتتان را بسازید از این سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید.

پس ممکن است جواب سوال تان را که ” چگونه سایت بسازیم ” گرفته باشید. در مرحله اول و قدم اول برای اینکه سایت را بسازید باید یک سایت ساز مناسب انتخاب کنید.

1- انتخاب و خرید دامنه سایت

1- انتخاب و خرید دامنه سایت

اولین مرحله برای راه اندازی و ساخت سایت انتخاب نام دامنه است. در این مرحله شما باید برای سایتتان یک نام مناسبی انتخاب کنید. نام دامنه سایت تان همان نامی است که مخاطبان و کاربرانتان با آن نام شما را می شناسند. دقیقا مثل سایت آکادمی سبز که نام دامنه ما www.academysabz.com است.

 

پیشنهاد می کنم در انتخاب نام دامنه حتماً به نکات زیر توجه کنید:

۱) نام دامنه و نام سایت تان را باید با توجه به کسب و کارتان انتخاب کنید.نام دامنه در برند سازی بسیار مهم است و اگر نام دامنه سایت تان مرتبط به حوزه کاری تان باشد ممکن است در برندسازی تان شکست بخورید. پیشنهاد می کنم نام هایی را انتخاب کنید که متناسب با حوزه کاری تان باشد. این کار باعث می شود که مخاطبان و کاربران تان خیلی ساده تر و راحت تر شما را پیدا کنند و در برندسازی سایتتان تاثیر مثبتی دارد.

به عنوان مثال اگر می‌خواهید در زمینه طراحی سایت و راه اندازی سایت کار کنید و فعالیت تان را شروع کنید بهتر است در نام دامنه سایتتان از کلمه web استفاده کنید. یا اگر کلینیک زیبایی دارید و می خواهید برای کیلینیک دارید و میخواهید برای آن سایت طراحی کنید بهتر است از نام cilinic در دامنه سایتتان استفاده کنید.

 

۲) به هیچ عنوان از نام های فارسی استفاده نکنید. شاید تا به حال سایت های زیادی را دیده باشید که برای نام دامنه شان از نام های فارسی استفاده می کند مثل com.تور-ترکیه.www .پیشنهاد میکنم حتما در دامنه تان از حروف انگلیسی استفاده کنید.

 

۳) در نام دامنه سایت تان به هیچ عنوان از حروف مخفف استفاده نکنید. اصلاً مشکلی ندارد که نام دامنه سایتتان کوتاه باشد. ولی به هیچ عنوان از نام های مخفف استفاده نکنید.

 

۴) تا جای ممکن از کلمات ساده و راحت استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنم در نام دامنه سایتتان کلمات ساده و آسان استفاده کنید. کلماتی که مخاطب یک بار آن را دید نام دامنه سایت تان درون ذهنش بماند. پیشنهاد من این است که از کلمات ساده و راحت استفاده کنید. دقیقا مثل سایت آکادمی سبز که از دو کلمه academy و sabz تشکیل شده است.

 

۵)از دامنه های مناسب استفاده کنید. روز به روز دامنه های متفاوتی در شرکتهای ثبت دامنه ارائه می شود. با توجه به حوزه کاری تان میتوانید از دامنه های مناسب با حوزه کاری تان استفاده کنید. به عنوان مثال اگر در زمینه موزیک فعالیت میکنید می توانید از دامنه music. استفاده کنید. در انتخاب دامنه تان بسیار دقت کنید چون نباید بعد از این که دامنه تان را ثبت کردید و سایت تان را راه اندازی کردید به فکر تغییر دامنه باشید. البته برای انتخاب دامنه بهتر است از پسوند .com یا .ir استفاده کنید.

 

۶) دامنه ای را ثبت کنید که تمام پسوندهای آن آزاد باشد. به عنوان مثال ممکن است شما نامی را برای سایتتان انتخاب کنید و دامنه .com آن توسط فرد دیگری خریداری شده باشد به هیچ عنوان آن دامنه را ثبت نکنید. شما باید دامنه ای را ثبت کنید که تمام پسوند هایش آزاد باشد و تا به حال توسط کسی دیگر ثبت نشده باشد. پس به این نکته بسیار مهم دقت کنید که دامنه ای را ثبت کنید که تا به حال توسط کسی ثبت نشده باشد.

۷) از خط تیره در دامنه تان به هیچ وجه استفاده نکنید. استفاده از خط تیره در دامنه سایت تان باعث می شود که نام دامنه سایتتان دو بخش شود. همین موضوع باعث می شود که بسیاری از افراد در هنگام نوشتن نام دامنه تان اشتباه تایپ کنند. همینطور به خاطر سپردن آن در ذهن مخاطب سخت و دشوار می شود.

اگر نام دامنه تان آزاد نبود به هیچ وجه آن را با گذاشتن خط تیره در وسط آن ثبت نکنید. بهتر است نام دیگری را برای پسوند سایتتان در نظر بگیرید.

در این قسمت به ۷ نکته بسیار مهم برای انتخاب دامنه مناسب سایت پرداختیم. اگر قصد دارید که یک نام مناسب برای سایتتان انتخاب کنید سعی کنید این نکات را در انتخاب نام دامنه سایت آن را رعایت کنید. در انتخاب نام دامنه سایت تان بسیار دقت کنید و نام سایت تان باید با دامنه سایتتان یکی باشد. انتخاب دامنه در برند سازی بسیار مهم است و باید به درستی انتخاب شود.

 

2- انتخاب هاست مناسب

2- انتخاب هاست مناسب

بعد از اینکه دامنه سایت تان را ثبت کردید در قدم بعدی باید یک هاست مناسب برای سایتتان انتخاب کنید. انتخاب هاست در راه اندازی سایت بسیار بسیار مهم است و باید به دنبال هاست های باکیفیت باشید.

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که هاست چیست؟

اگر بخواهیم به زبان ساده به شما بگم که هاست چیه، هاست فضایی که تمام فایل های سایتتان مثل تصاویر، نوشته ها، تمام فایل های سایتتان و… در آن ذخیره سازی می شود. هاست یکی از مهم ترین و اصلی ترین قسمت سایت است که باید به درستی انتخاب شود. اگر قصد ساخت و راه اندازی سایت را دارید به شما پیشنهاد می کنم که حتما از شرکت های هاستینگ معتبر استفاده کنید. در انتخاب هاست بسیار دقت کنید.

پیشنهاد میکنم حتما در انتخاب هاست به نکات زیر توجه کنید:

۱) استفاده از شرکت های معتبر هاستینگ :

اولین و مهم ترین قدم در تهیه هاست مناسب و خوب این است که حتما از شرکت های معتبر هاستینگ استفاده کنید. شرکت های هاستینگ زیادی وجود دارد اما متاسفانه خدمات هاستینگ که ارائه می کنند اصلاً مناسب نیست. شرکت هاستینگ مدنظرتان که قصد دارید از آن هاست تهیه کنید باید اعتبار داشته باشد. داشتن اعتبار برای یک شرکت هاستینگ بسیار مهم است. البته در ادامه بهترین و مناسب ترین شرکت هاستینگ را به شما معرفی خواهیم کرد که می توانید برای تهیه هاست و دامین از این شرکت هاستینگ استفاده کنید. خود من هم چندین سال است از این شرکت استفاده میکنم و از خدماتی که ارائه می‌دهند واقعاً راضی هستم. پس همراه من باشید تا در ادامه شما را با یکی از بهترین شرکت های هاست در ایران آشنا کنم.

۲) امنیت بالا:

یکی دیگر از نکات بسیار مهم در انتخاب هاست مناسب امنیت بالای سرور است. امنیت هاست و سرور یکی از مهم ترین موضوعاتی است که برای حفظ سایت ضروری است. گاهی مواقع ممکن است که شما امنیت سایت تان را بالا ببرید اما از طریق هاست آسیب پذیر و نامناسب دچار حملات و زیان های زیادی شوید و وب سایت تان هک شود. پس یکی از مهمترین و اصلی ترین فاکتورها در امنیت یک سایت، امنیت سرور و هاست  است. به این نکته توجه کنید که منظور از امنیت، هم امنیت فیزیکی است و هم امنیت نرم افزاری است.

۳) پشتیبانی دائم:

یکی دیگر از نکات بسیار مهم برای انتخاب هاست مناسب این است که از شرکت ها تهیه کنید که دارای پشتیبانی مناسب و دائم هستند. داشتن پشتیبانی بسیار مهم است چون اگر هاست سایت تان دچار مشکل شد خیلی راحت می توانید با پشتیبانی تماس بگیرید تا مشکل شما را برطرف کنند. پس از شرکت‌های هاست بگیرید که پشتیبانی مناسب و 24 ساعته دارند.

۴) up Time بالا:

یکی دیگر از نکات بسیار مهمی که در تهیه هاست مناسب این است که هاستی را که می خرید باید آپتایم بالایی داشته باشد و همیشه فعال باشد. آپتایم بالای هاست نشانه این است که هاست همیشه روشن است و خاموش نمی شود. باید از شرکت ها تهیه کنید که زمان پایین بودن سایت شما را به صفر نزدیک کند. اگر سایت شما در ۲۴ ساعت و هفت روز هفته فعال باشد بازدیدکنندگان سایتتان دچار مشکل نمیشوند و حس اطمینان بیشتری مخاطبان و کاربران شما پیدا میکند.

 

بعد از اینکه هاست سایت تان را تهیه کردید تقریبا کار تمام است و شما باید دامنه و هاست سایتتان را به هم متصل کنید. برای اتصال دامنه و هاست تان فقط کافیست با شرکت داستان تماس بگیرید تا این کار را برای شما انجام بدهند.

همانطور که گفتم برای تهیه دامنه و هاست شرکت های زیادی وجود دارد. اما من چون چندین سال است که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنم بهترین شرکت هاستینگ که هم خدمات مناسب و با کیفیتی را ارائه می دهند و هم پشتیبانی خوبی دارند و قیمت مناسبی هم دارند شرکت نت فراز است. پیشنهاد می کنم برای خرید هاست از این شرکت استفاده کنید.

 

۳- نصب و فعال سازی وردپرس

۳- نصب و فعال سازی وردپرس

در مرحله سوم بعد از این که دامنه و هاست مناسبی را تهیه کردید برای اینکه بتوانید یک سایت حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید باید از سایت سازها و سیستم های مدیریت محتوا استفاده کنید.

سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوای زیادی وجود دارد که مناسب ترین و بهترین آنها وردپرس است. با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا و سایت ساز در کمتر از چند دقیقه می توانید سایتتان را راه اندازی کنید.

 

شاید در ابتدا ک قصد دارید سایت بسازید فکر کنید که کار با وردپرس بسیار سخت است. ولی اصلا اینطور نیست. وردپرس دارای یک پنل پیشخوان بسیار ساده است که زبان فارسی را پشتیبانی میکند و خیلی ساده و راحت با توجه به امکاناتی که در اختیار شما قرار می دهد می توانید سایتتان را طراحی کنید. شما در کمتر از ۵ دقیقه میتوانید وردپرس را بر روی هاستتان نصب و راه اندازی کنید.

شما با وردپرس می توانید هر آن چیزی که درون ذهنتان است را روی وب سایتتان بدون برنامه نویسی و کد نویسی پیاده سازی کنید. شما با وردپرس و افزونه هایی که ارائه کرده است میتوانید هر امکانی را که دوست داشته باشید روی سایتتان پیاده سازی کنید. مثلا می توانید سایتتان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید و امکانات زیادی را به سایتتان اضافه کنید.

 

وردپرس با توجه به قالب هایی که ارائه میکند میتوانید هر ظاهری که دوست داشته باشید را برای سایتتان طراحی کنید. برای استفاده از این امکان می توانید از قالب های وردپرس که هم به صورت رایگان و پولی ارائه می شود و استفاده کنید. وردپرس در جهان و حتی در ایران یکی از معروف ترین سایت سازها است که بسیاری از وبسایت های معروف و بزرگ دنیا با استفاده از این سایت ساز طراحی شده است.

برای تهیه افزونه و پلاگین های حرفه ای وردپرس می توانید از سایت codecanyon استفاده کنید. و برای تهیه قالب و تم های حرفه ای وردپرس می توانید از سایت themeforest استفاده کنید. البته اصلا نیاز نیست قالب و پلاگین های وردپرس را از این سایت های خارجی تهیه کنید.

وب سایت های زیادی در ایران هستند که قالب و پلاگین های وردپرس را به زبان فارسی برای شما ترجمه کرده اند که می توانید از آن ها را با قیمت بسیار ناچیزی تهیه کنید. البته در دوره‌ای که ما برای شما قرار دادیم می توانید تمام پلاگین های پولی و حرفه ای ترین قالب های وردپرس را کاملا رایگان از ما هدیه بگیرید تا دیگر نیاز نباشد بابت خرید پلاگین ها و قالب وردپرس هزینه اضافه کنید.

 

چرا باید خودمان سایت بسازیم؟

من به شما پیشنهاد می کنم اگر علم برنامه نویسی و کد نویسی را بلد نیستید خودتان برای طراحی سایت تان دست به کار شوید. چون اگر بخواهید کار طراحی و راه‌اندازی سایت تان را به شرکتهای برنامه نویس بسپارید باید هزینه بسیار سنگینی را بابت طراحی سایت تان بپردازید.

همین طور هم اگر هر مشکلی برای سایتتان پیش آمد یا بخواهید هر تغییری را در سایت تان ایجاد کنید باز هم باید به شرکت طراحی سایت تان مراجعه کنید و بابت هر تغییراتی که ایجاد می‌کنند هزینه بپردازید.

اگر همینطور کارتان را با شرکت های طراحی سایت ادامه بدهید باید هزینه های ریز و درشت زیادی را به شرکت های طراحی سایتتان پرداخت کنید. ولی اگر خودتان دست به کار شوید و با وردپرس سایت تان را راه اندازی کنید دیگر نیازی به پرداخت هزینه های اضافی نیست و در هزینه هایتان چندین برابر صرفه جویی خواهید کرد و هر موقع که بخواهید بدون پرداخت هیچ هزینه اضافی می توانید هر امکانی را که را به سایت تان اضافه کنید.

آیا از طریق طراحی سایت میتوانیم کسب درآمد کنیم؟

وقتی شما کار با سایت ساز وردپرس را یاد بگیرید و بتوانید با افزونه ها و قالب های وردپرس کار کنید می توانید از طریق طراحی سایت برای دیگران کسب درآمد کنید. طراحی سایت یکی از پردرآمدترین کسب و کارهایی است که می توانید حتی در منزل از طریق آن کسب درآمد کنید.

همان طور که میدانید اغلب کسب و کارهای فیزیکی به سمت کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی کشیده می شوند و این یک موقعیت پولساز برای افرادی است که طراحی و راه اندازی سایت را بلد هستند. افراد زیادی که در دوره نخبگان طراحی سایت ما شرکت کردند بعد از اینکه کار با وردپرس را کامل یاد گرفتند توانستند به درآمدهای بالایی در ماه برسند.

شاید بپرسید که هزینه طراحی سایت با وردپرس چقدر است. هزینه طراحی سایت با وردپرس از یک میلیون تومان تا ۱۰ میلیون تومان است. اگر به تصویر زیر نگاه کنید می‌بینید که بسیاری از شرکت ها بابت طراحی سایت با وردپرس چقدر هزینه میگیرند. شما هم اگر به وردپرس را کامل یاد بگیرید می توانید از طریق آن درآمدزایی کنید و این یک موقعیت پولساز و یک فرصت طلایی برای افرادی است که قصد دارند از طریق طراحی سایت کسب درآمد کنند.

آیا از طریق طراحی سایت میتوانیم کسب درآمد کنیم؟

آیا برای طراحی سایت با وردپرس باید برنامه نویسی یاد بگیریم؟

خیلی از دوستان این سوال را از من می پرسند که چگونه سایت بسازیم یا اینکه آیا برای طراحی سایت حتما باید برنامه نویسی و کد نویسی بلد باشیم یا نه؟ همانطور که قبلا هم اشاره کردم برای اینکه بتوانید یک سایت کاملا حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید اصلا به هیچ برنامه نویسی و کد نویسی نیاز ندارید.

با آمدن سایت ساز ها و سیستم های مدیریت محتوای رایگان مثل وردپرس کار برای بسیاری از افراد ساده شده است و شما می توانید بدون مراجعه و تماس گرفتن با شرکت های طراحی سایت و پرداخت هزینه اضافی هم برای کسب و کارتان و هم برای دیگران سایت طراحی کنید و از این راه کسب درآمد کنید.

 

چگونه فروشگاه اینترنتی بسازیم؟

بعد از اینکه سایتتان را طراحی کردید. برای اینکه کاری کنید محصولات و خدماتتان را بتوانید از طریق سایتتان بفروشید باید آن را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید.شاید تصور کنید که راه اندازی فروشگاه اینترنتی ممکن است کار سخت و دشواری باشد و یا نیاز به هزینه های زیادی داشته باشد. ولی اصلاً این طور نیست.

شما توسط وردپرس برای اینکه سایت تان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کنید می توانید از افزونه ووکامرس که کاملا رایگان هم است استفاده کنید و فروشگاه اینترنتی تان را راه اندازی کنید.

شما با استفاده از افزونه ووکامرس قادر خواهید بود که همه چیز را کاملا اتوماتیک کنید. از سفارش محصول توسط مشتریان گرفته تا تحویل آن به مشتری. تمام فرآیند پرداخت و خرید کاملاً اتوماتیک انجام می شود. اما بعد از اینکه سایت تان را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کردید برای این که بتوانید هزینه محصولاتتان را از مشتریان تان دریافت کنید باید سایتتان را به درگاه پرداخت متصل کنید. در ادامه به صورت کامل به شما گفتیم که چگونه برای سایتتان درگاه پرداخت بگیرید.

چگونه برای سایتمان درگاه پرداخت اینترنتی و آنلاین تهیه کنیم؟

بعد از اینکه سایت تان را به صورت کامل راه اندازی کردید مهمترین کاری که باید انجام بدهید گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی و آنلاین برای سایتتان است. راه و روش های زیادی برای گرفتن درگاه پرداخت اینترنتی وجود دارد. که ساده ترین و راحت ترین آن استفاده از درگاه پرداخت های واسط اینترنتی است.

شما با استفاده از درگاه پرداخت های واسط می توانید بدون مراجعه کردن به بانک و کمتر از چند دقیقه برای سایتتان درگاه پرداخت اینترنتی بگیرید. وب سایت های زیادی هستند که چنین خدماتی را به مخاطبان و کاربران شان ارائه می‌کنند. تمام این وب سایت ها دارای مجوز کار هستند و شما می توانید با خیال راحت این سایت ها استفاده کنید.

بعد از اینکه سایت تان را به درگاه پرداخت متصل کردید کار تقریبا تمام است. برای اینکه بتوانید شکل و شمایل سایتتان را تغییر بدهید می توانید با چند کلیک ساده قالب و پوسته سایت تان را عوض کنید. برای اینکه بتوانید امکانات گوناگونی به سایتتان اضافه کنید می توانید از پلاگین ها استفاده کنید.

 

سرمایه لازم برای ساخت سایت چقدر است؟

سرمایه لازم برای راه اندازی و ساخت سایت به خود شما بستگی دارد. اگر بخواهید کار راه اندازی سایتتان را به شرکت ها و افراد برنامه نویس بدهید ممکن است به چندین میلیون تومان تا چند ده میلیون تومان بابت طراحی سایتتان به سرمایه اولیه نیاز داشته باشید.

اما اگر خودتان سایتتان را راه اندازی کنید نهایتا تنها سرمایه ای که لازم دارید هزینه خرید هاست و دامین است. یعنی شما با خرید یک هاست و دامین  که نهایتا 200 هزار تومان میشود میتوانید یک سایت حرفه ای با تمام امکانات برای خودتان راه اندازی کنید.

البته باید برای خرید قالب و افزونه های ضروری هم برای سایتتان هزینه کنید که ممکن است 200 تا 300 هزار تومان هزینه بر باشد. اما برای دوستانی که داخل دوره طراحی سایت شرکت کردند به صورت کاملا رایگان قالب ها و افزونه های پولی را به صورت کاملا ترجمه شده و با جدیدترین نسخه ها همراه با آموزش به عنوان هدیه قرار دادیم.

 

چگونه ورودی سایت را افزایش بدهیم؟

بعد از اینکه سایتتان را راه اندازی کردید ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چطور میتوانید مخاطبان و کاربران را به سایتمان هدایت کنیم؟ بحث جذب ترافیک بسیار مهم است. بعد از راه اندازی و ساخت سایت یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام بدهید جذب مخاطبان و کاربران به سایتتان است. باید مخاطبان و کاربران را وارد سایتتان کنید. در غیر این صورت اگر کسی وارد سایتتان نشود هرگز فروش اینترنتی نخواهید داشت و این موضوع باعث میشود از کسب و کار خود زده شوید.

خیلی ها فکر میکنند که برای جذب ترافیک باید هزینه کنند، ولی اصلا اینطور نیست! شما به صورت کاملا رایگان میتوانید مخاطبان و کاربران زیادی را وارد سایتتان کنید. بهترین راه برای جذب ترافیک سئو سایت است. سئو یا SEO یعنی بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجوگر. سئو یکی از ابزارهای کاملا رایگان بازاریابی اینترنتی است که اگر یاد بگیرید بدون هیچ هزینه و سرمایه اضافی میتوانید مخاطبان هدفتان را جذب سایتتان کنید.

بهینه سازی سایت شامل مواردی مثل تولید محتوا سئو شده، سرعت سایت، بهینه سازی تصاویر سایت، لینک سازی خارجی و ساخت بک لینک و… است. باید بحث سئو را به صورت کامل یاد بگیرید تا بتوانید مخاطبان هدفتان را جذب سایتتان کنید.

مخاطبان هدف مخاطبانی هستند که حاضرند بابت خدمات و محصولات تان به شما پول بدهند. بهترین و موثر ترین راه برای جذب مخاطبان هدف تولید محتوا سئو شده برای سایت است. شما با تولید محتوای رایگان مخاطبان و کاربران زیادی را وارد سایتتان میکنید و با انجام بازاریابی اینترنتی بر روی آنها محصولات و خدماتتان را به آنها میفروشید.

شما باید با توجه به نیاز مخاطبان و کاربرانتان شروع به تولید محتوا کنید. باید نیاز مخاطبانتان را شناسایی کنید و برای هر نیازشان یک محتوای کامل و جامع تولید کنید. دقیقا مثل همین مقاله  ” چگونه سایت بسازیم ” . پس بعد از اینکه سایتتان را راه اندازی کردید باید به فکر جذب مخاطب برای سایتتان باشید.

مراحل سئو و بهینه سازی وب سایت 

 

بعد از اینکه سایتتان را ساختید باید به فکر سئو و بهینه سازی سایتتان باشید. اما برای اینکه سئو را یاد بگیرید باید بدانید که سئو چند مرحله است! خیلی از دوستان فکر می کنند سئو مثل طراحی سایت است، فکر می کنند که اگر بخواهند سئو را یاد بگیرند باید علم کدنویسی و برنامه نویسی را کامل یاد بگیرند در صورتی که اصلا اینطور نیست!

برای یادگیری سئو اصلا نیازی به یادگیری علم برنامه نویسی و کدنویسی ندارید فقط کافیست که مراحل سئو و بهینه سازی سایت را یادبگیرید و خودتان سایتتان را سئو کنید. اگر خودتان اصولی روی سئو سایتتان کار کنید بدون هیچ هزینه اضافی و حتی کاملا رایگان میتوانید کاری کنید روزانه هزاران نفر با کسب و کار اینترنتی شما آشنا بشوند. برای همین است که یادگیری اصول سئو بسیار مهم است. در ادامه قصد دارم شما را با تمام مراحل سئو و بهینه سازی سایت آشنا کنیم. پس همراه من باشید تا شما را با مراحل سئو و بهینه سازی سایت آشنا کنیم.

کلا سئو و بهینه سازی سایت به 3 مرحله تقسیم میشود:

  • مرحله اول انتخاب کلمات کلیدی
  • مرحله دوم سئو داخلی یا on page seo
  • مرحله سوم سئو خارجی off page seo

1- مرحله اول انتخاب کلمات کلیدی:

اگر قصد سئو و بهینه سازی سایتتان را داشته باشید در اولین مرحله باید بهترین کلمات کلیدی را برای سایتتان انتخاب کنید. منظور از کلمات کلیدی ، کلماتی هستند که مخاطبان و کاربرانتان در گوگل جستجو می کنند.  در هر زمینه ای که سایت خود را راه اندازی کرده باشید باید بهترین کلمات کلیدی که مخاطبانتان در گوگل جستجو می کنند را پیدا کنید و سعی کنید سایتتان را روی کلمات کلیدی که انتخاب کردید بهینه سازی کنید.

به عنوان مثال همین مقاله ای که در حال خواندن آن هستید برای کلمه کلیدی ” چگونه سایت بسازیم ” بهینه سازی شده است. پس کلمه ” چگونه سایت بسازیم ” یک کلمه کلیدی برای افرادی است که قصد دارند نحوه راه اندازی سایت را به صورت کامل یاد بگیرند.

البته برای انتخاب کلمات کلیدی در سئو راه و روش های زیادی وجود دارد. میتوانید با استفاده از یکسری ابزارها مثل keyword planner, kwfinder و… بهترین کلمات کلیدی سایتتان را انتخاب کنید. البته یک راه ساده تر برای انتخاب کلمات کلیدی در گوگل وجود دارد.

برای اینکه از طریق خود گوگل بهترین کلمات کلیدی را انتخاب کنید کافیست که کلمه کلیدی اصلی حوزه کاریتان و یا حتی کلمات کلیدی مشابه با کلمه کلیدی اصلیتان را در گوگل جستجو کنید. به عنوان مثال اگر من بخواهم در زمینه چگونه سایت بسازیم کلمات کلیدی مرتبط با این کلمه کلیدی را پیدا کنم کافیست که کلمه کلیدی ” چگونه سایت بسازیم ” را در گوگل جستجو کنم و گوگل انتهای صفحه یکسری کلمات کلیدی مشابه مثل “آموزش ساخت سایت با کامپیوتر”، “چگونه یک سایت بسازیم” و… به ما نشان میدهدکه این کلمات کلیدی بهترین کلمات کلیدی است که گوگل به ما پیشنهاد میدهد. دقیقا مشابه تصویر زیر:

00

2- مرحله دوم سئو داخلی سایت یا on page seo :

بعد از اینکه یاد گرفتید بهترین کلمات کلیدی را در حوزه کاری خود پیدا کنید، باید اصول سئو داخلی یا on page seo را کامل یاد بگیرید. منظور از سئو داخلی به مجموعه کارهایی که باید داخل سایتتان انجام بدهید تا سایتتان برای گوگل بهینه سازی شود را سئو داخلی میگویند.

باید داخل سایتتان یکسری کارها انجام بدهید که این کارها باعث میشود سایتتان در نتایج اول گوگل دیده شود. برای سئو داخلی شما باید از هاست باکیفیت استفاده کنید. برای راه اندازی سایت من تاکید زیادی در انتخاب هاست مناسب دارم! پس از همین ابتدای راه سعی کنید برای ساخت سایتتان از هاست های باکیفیت استفاده کنید.

مهمترین فاکتور در سئو داخلی تولید محتوای سئو شده و هدفمند است. شما باید برای هر کلمه کلیدی که انتخاب می کنید یک محتوای کامل و سئو شده تولید کنید. برای تولید محتوا قبل از هر چیزی سعی کنید کلمه کلیدی که انتخاب کردید را در گوگل جستجو کنید.

به عنوان مثال قبل از اینکه من این مقاله را بنویسم، کلمه کلیدی ” چگونه سایت بسازیم ” را در گوگل جستجو کردم و تمام محتوای رقبا را بررسی کردم و سعی کردم کامل ترین و جامع ترین مقاله را برای کلمه کلیدی چگونه سایت بسازیم بنویسم. این کار باعث میشود گوگل محتوای ما را یک محتوای جامع و مرجع شناسایی کندو رتبه بهتری به ما بدهد.

به این نکته توجه کنید که برای هر کلمه کلیدی که دارید باید یک محتوای کامل و جامع بنویسید!

3- مرحله سوم سئو خارجی سایت سا off page seo :

بعد از اینکه تمام فاکتورهای سئو داخلی را رعایت کردید باید به سراغ مرحله سوم بروید. مرحله سوم در سئو، سئو خارجی یا off page seo نام دارد. منظور از سئو خارجی به مجموعه کارهایی که باید خارج از سایتتان انجام بدهید تا سایتتان بهینه سازی بشود را سئو خارجی میگویند. شما باید خارج از سایتتان یکسری کارها انجام بدهید تا اعتبار سایتتان بالا برید.

وقتی اعتبار سایتتان بالا برود باعث میشود که سایتتان در کلمات کلیدی که برای آن ها محتوای کامل و جامعی نوشتید رتبه بگیرد و به صفحه اول گوگل حتی رتبه اول گوگل برسید. مهمترین فاکتور در سئو خارجی ساخت بک لینک است. به زبان خیلی ساده بک لینک یا backlink یعنی شما از یک سایتی به سایت خودتان لینک میدهید. این کار باعث میشود اعتبار سایتتان افزایش پیدا کند. در این مرحله شما باید سایت هایی را برای ساخت بک لینک پیدا کنید و در آن ها به سایتتان لینک بدهید.

 

اگر این 3 مرحله از سئو و بهینه سازی سایت را خیلی اصولی یاد بگیرید بدون هیچ هزینه تبلیغات و به صورت کاملا رایگان میتوانید هزاران نفر را با کسب و کار اینترنتی خود آشنا کنید. با استفاده از سئو میتوانید کاری کنید ، افرادی که به محصولات و خدمات شما نیاز دارند خیلی راحت شما را از طریق گوگل پیدا کنند.

 

جمع بندی

امیدوارم در این مقاله پاسخ سوالتان را که چگونه سایت بسازیم گرفته باشید. همانطور که گفتم برای راه اندازی سایت به هیچ برنامه نویسی نیاز ندارید. اصلا نیازی نیست بابت طراحی سایت تان به شرکت های طراحی سایت چندین میلیون تومان هزینه بپردازید تا سایتتان را طراحی کنند.

شما با کمترین سرمایه ممکن میتوانید یک سایت کاملا حرفه‌ای با تمام امکانات راه اندازی کنید. در ابتدا اگر سرمایه ای ندارید خودتان دست به کار شوید و سایتتان را راه‌اندازی کنید. اگر کار با وردپرس را کامل یاد بگیرید و بتوانید با پیشخوان وردپرس به صورت کامل کار کنید می توانید از طریق طراحی سایت برای دیگران درآمدزایی داشته باشید. همانطور که گفتم طراحی سایت یکی از پردرآمدترین مشاغل در جهان است.

پیشنهاد می کنم اگر به دنبال یک کسب و کار در منزل  پولساز هستید طراحی سایت را انتخاب کنید. من تا جای ممکن سعی کردم یک مقاله کامل و جامع درباره اینکه چگونه سایت بسازیم داخل سایت آکادمی سبز قرار دادم.

پیشنهاد می کنم اگر این مقاله را مطالعه نکردید حتما این مقاله را مطالعه کنید. اگر قصد دارید که طراحی سایت به صورت کاملا عملی یاد بگیرید مطمئن باشید من می توانم کمکتان کنم. برای یادگیری راه اندازی سایت به صورت کاملا عملی بر روی بنر زیر کلیک کنید

17 پاسخ
  1. معراج
    معراج گفته:

    سلام و وقت بخیر خدمت شما بزرگواران لطفا pdf مقاله های سایت را قرار دهید تا بتونیم با دانلود اونها از مطالب ارزشمند شما استفاده کنیم. ممنون

    پاسخ
    • آکادمی سبز
      آکادمی سبز گفته:

      سلام و خسته نباشید دوست عزیز
      برای شرکت در دوره به پشتیبانی سایت داخل تلگرام پیام بدین و از طریق تلگرام داخل دوره شرکت کنید. لینک هارا از طریق تلگرام براتون میفرستند.

      موفق باشید

      پاسخ
    • آکادمی سبز
      آکادمی سبز گفته:

      سلام و خسته نباشید دوست عزیز شما سایت ساز وردپرس یاد بگیرید نیازی نیست هزینه های سنگینی بابت طراحی سایت بپردازید. خودتون نهایتا با 200 هزارتومان میتوانید سایت حرفه ای با تمام امکانات راه اندازی کنید

      پاسخ
  2. علی رضا اکبری
    علی رضا اکبری گفته:

    سلام مطلبتون واقعا عالی و کاربردی بود. فقط خواستم بدونم که ایا واقعا با وردپرس میتونیم یک سایت کاملا حرفه ای بسازیم?چون خیلی از افراد میگن ک وردپرس اصلا مناسب راه اندازی سایت نیست و بهتره یه سایت تخصصی راه اندازی کرد. خواستم بدونم ک نظر شما چیه?ایا میشه برای ساخت سایت روی وردپرس حساب کرد ?

    پاسخ
    • آکادمی سبز
      آکادمی سبز گفته:

      سلام بله شما با استفاده از این سایت ساز میتونید هر سایتیو با هر اکاناتی که بخواهید راه اندازی کنید. خود سایت آکادمی سبز هم با وردپرس راه اندازی شده و ما پیشنهاد میکنید با همین سایت ساز کسایتتون راه اندازی کنید.

      پاسخ
  3. محمد خوشنام
    محمد خوشنام گفته:

    خسته نباشید میخوام سایت درست کنم راهنمای کنیدالان تبلیقاتو گذاشتم داخل یه سایتی میخوام تبلیغاتمو صفحه دوم باشه چه کارکنم؟

    پاسخ
    • آکادمی سبز
      آکادمی سبز گفته:

      سلام و خسته نباشید دوست عزیز منظورتونو متوجه نشدم واضحتر بگین تا راهنمایتتون کنم

      پاسخ
  4. niki rstgar
    niki rstgar گفته:

    با سپاس از پست شما
    واقعگرا اگر باشیم بهتر است وب سایت را به برونسپاری کرد.
    در زمینه طراحی سایت نیز هرچقدر هزینه کنید به همان میزان درآمد خواهید داشت.

    پاسخ
    • آکادمی سبز
      آکادمی سبز گفته:

      سلام وقتتون بخیر وقتی با هزینه بسار کمی میتونید خودتون با سلیقه شخصی خودتون سایت راه اندازی کنیدچرا کار طراحی سایتتون به شرکت های برنامه نویسی بدیم؟!

      پاسخ
    • آکادمی سبز
      آکادمی سبز گفته:

      سلام وقتتون بخیر
      در سایت آکادمی سبز فعبل فقط دوره آموزشی تولید میکنیم که با شرکت در دوره های ما فایل های ویدیویی برای شما ارسال میشود

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *